Ciri-ciri hebat blogger berjaya

Do it
Do it
Buat duit dengan blog

Hebat ke blog korang sekarang ni?
Mampu ke meraih keuntungan dalam berblog ni?

Soalan yang berlagak dari en keladi..korang jangan layan dan yang pasti korang perlu terus membaca entri ini sebab ada 10 ciri - ciri hebat blogger berjaya. Berlagak dan sombong adalah ciri yang perlu dijauhi, bagi peringatan bersama kita sebagai newbie.

Sebelum itu, nak tanya boleh...

Bagaimana dengan blog korang? Sudah mampu ke meraih keuntungan, maaf en keladi katakan, memang agak sukar bagi newbie untuk menempah nama dalam dunia ini dalam mssa yang singkat, korang baca jelah kisah-kisah kejayaan otai2 kita tu, bukan mereka hari ini daftar blog besok dah mampu perolehi duit yang banyak, perjalanan ini mugkin mengambil masa bergantung kepada usaha korang, en keladi berkongsi maklumat berdasarkan pembacaan di blog2 otai kita, sebabnya en keladi memang minat berblog, en keladi bercita-cita untuk menjadi seperti mereka yang master dlm bidang ini, bagi en keladi pula,memang rasa sukar untuk menjadikan blog en keladi popular, tapi nak buat macam mana, blog perlu berjalan  seperti biasa sungguhpun tiada orang yang membacanya.

( * Jangan sedih keladi ya, setiap penulis blog ada kemahirannya yang tersendiri, ini adalah permulaan saya berblog, maaf saya tak edit ya)

Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com