Seronok ke jadi blogger?

I am a blogger, so what your problem??

Suka hati aku lah..nak tulis apa...hangpa pasal apa nak busuk hati sangat!!!

Ala blog...puas aku tulis kat sini...

Tapi

Dengan blog aku boleh promosi produk aku....wahhh mudah bukan??

Seronok ke jadi blogger ni?

Blogger adalah orang yang menulis blog,

Oh kiranya en keladi ini blogger lah ya kan, tapi tulah, asal orang yang menulis blog ini, pasti dikatakan blogger, tapi yang netizen pula apa ke bendanya tu??

Netizen pula merujuk kepada mereka yang aktif dalam melibatkan diri dalam membicarakan tentang pelbagai isu di  dalam media online.

So,

Apa kaitannya dengan syoknyer berblog ni?

Ooo en keladi sudah lari tajuk nampaknya.

Seronok ke jadi blogger?

Ada kala seronok dan ada kala tidak seronok.

TERPULANG PADA KORANG LAH

Bagi pendapat en keladi, kenapa jadi blogger ini seronok.

  1. Boleh mempraktikkan kebolehan dalam penulisan 
  2. Betul ke boleh tambah pendapatan, ohh masih tiada Income yang diterima..sedih
  3. Memberi idea dan pandang tanpa halangan, oo ye ker, tapi susahlah jika tersilap tulis...alamat nyer.. sendiri mau ingat.
  4. Dapat menunjukan kreativiti kita kepada orang ramai...bagaimana tu?? Lu fikirlah sendiri ma...
  5. Mempromosi barang@ produk..laku ker.
  6. Banyak perkara baru yang boleh dipelajari..oo apa perkara yang boleh kita belajar daripada blog.
  7. Menjadi popular, oo..ye ker boleh jadi terkenal ke....best nyer..#jangan ko nak berangan lah!!
  8. Boleh berkongsi kepada semua orang tentang apa yang kita lalui...oo...tak de privasi la...
  9. Memberi manfaat kepada orang ramai tentang info yang kita tulis tu..ooo yer ker
  10. Mungkin boleh sertai pertandingan yang melibatkan blog...dan menang..siapa tahu...rezeki dimana-mana.
Alahai...en keladi oii...baru 10 sebab jer kenapa ko syok sangat untuk jadi blogger ni...

Sebenarnya banyak lagi

Panduan lengkap buat duit dengan blog !!!!!

Panduan Buat Duit Blog

Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com