Apakah yang paling penting dalam dunia blog

Pengunjung blog
Pengunjung adalah nadi untuk sesebuah blog yang dibangunkan

Blog...ko...blok..ko...bukan goblok 
tau!!

Sorry gua merepek kejap,

Motif ko nak melalut tu tak tentu pasal kenapa?

Encik keladi sedang memikir apakah yang paling utama dalam dunia blog ini, korang rasa adakah

  • Template blog yang cantik
  • Domain dan hosting blog
  • Isi kandungan blog
  • Blog mesra pengunjung
  • Kekemasan blog
  • Tiada iklan di dalam blog
  • Pengikut blog

Mantap!! Itu je ke ko punya point encik keladi, 

Tak jugak!!

Sekarang ni kita bertanya, apakah yang paling utama dalam dunia blog ini?

Mestilah kena ada blog, tak kiralah blog berbayar ke ataupun blog free, tak kisah lah kita nak sign up blog di
Dan banyak lagi, medium online untuk membina blog @ website sendiri, tak kiralah korang melabur banyak duit untuk membeli domain nama untuk blog tersebut tapi apakah yang paling penting dalam dunia blog ini?

Kena ada blog je ke!!

TAK!!!

Hanya pandangan dan pendapat daripada seorang pemilik blog picisan dan bukan newbie lagi tau, (kononnyalah), perkara yang penting dalam dunia blog ini adalah PENGUNJUNG BLOG @ TRAFIK BLOG,  betul tak en keladi tuliskan ini, bayangkan blog kita ini sudah lama dibina  dan di publishkan kepada orang ramai, tapi masih diri sendiri saja yang menjadi pengunjung tetap, ape cer!! Baik kita tulis dairi jerkan, betulkan rakan-rakanku. Pengunjung blog adalah nadi untuk blog kita bernafas di arena blogging, bagi tujuan apa sekalipun encik keladi tetap tegaskan pengunjung adalah yang sangat penting. 

Jadi,

Bagaimana untuk kita tarik pengunjung datang bertandang di blog kita?


Hanya sekadar coretan www.mrkeladi@blogspot.my




Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com