Blog hangat-hangat tahi ayam

"Aku malas nak berblog, tak de masa kot, sibuk ler, banyak kerja ler"

Dah tu kenapa ko sibuk nak sign up untuk blog ni!!

Alahh!! itu dulu, mula-mula je "excited" nak buat, kononya nak jadi blogger berjaya....tapi...kini jadi

Blogku hangat-hangat tahi ayam


DUNIA KELADI DAN BLOG HANGATNYA TAHI AYAM

Keladi blogger : Semangat berblog bukan seketika sahaja

Hanya sekadar pandangan dan pendapat seorang blogger picisan, biasalahkan permulaan sesuatu memang seronok untuk kita lakukan tapi entah macam mana, entah syaitan pemalas sudah menyerap kat jiwa kita teras malas pulak teruskan perjuangan dalam berblog.

Betul ke blogku ini jadi hangat-hangat tahi ayam!!!

TAK BETUL,jika

  • Semangat berblog terus membara
  • Sentiasa istiqamah dalam berblog
  • Bermotivasi tinggi untuk berjaya dalam berblog
  • Kita sentiasa menetapkan matlamat untuk berjaya di arena blogging
  • Bangkit dan terus bangkit, walaupun jatuh berkali-kali.
  • Sentiasa mencari ilmu dalam berblog
  • Sentiasa berinteraksi dengan rakan blog yang lain.
  • Dan yang lebih penting, kita mempunyai MINAT yang mendalam dalam dunia blog.
Blog bukan sekadar suka-suka ataupun untuk mengisi masa lapang, sebenarnya banyak faedahnya lagi  jika kita mampu mencapai status seorang blogger yang berjaya @ otai berbisa dalam arena blog Malaysia.

Encik keladi tak nak jadikan blog www.keladionline.com sama seperti blog "hangat-hangat tahi ayam".




Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com