Hari ini, semalam dan selamanya masih berblog

Setelah lama bersedih hati....terus bangkit dengan...semangat baru,

Maklumlah hujung tahun ...time ni lah nak fikir pasal Azam baru...

Azam yang bertukar ganti!!!

Azam yang syok sendiri!!!

Azam yang letak kat dalam buku je...simpan baik-baik ya.


Sterotype sangat ko ni...

Sudah...mana diri kau, yang macam cacing kepanasan tu dalam berblog, keladi oii!!!

Bukan ko berazam sempena tahun baru ni, kononnya nak lagi gila2 dalam blogging ni..

# harus la.....

Nanti jika tulis macam budak-budak sekolah, confirm lari pembaca blog

Mantap sangat ke blog ko tu

Hebat sangat ke blog ko tu

Popular sangat ke blog ko tu

Hari ini, semalam dan selamanya aku berblog

Jangan dikata bosan ataupun boring dalam berblog....bukan masing-masing punya identiti dan kreativiti ke dalam berblog, 

Minat akan terus menguasai diri..jadi tak masa ke, malas ke, tak ada idea ke, dan semua sewaktu dengannya.......mesti terus berblog,

Tak faham aku dengan entri ko ni!!!

Hello keladi wer....wer... siapa yang kentut dia anak apek tua!!!!

Sentap ko punya statement...tak faham apa yang aku nak maksudkan dalam entri kali ini...cuba korang tengok balik tajuknya tu...dan terus faham-fahamkan

 #sedalam mana cintamu,

Hari ini, semalam dan selamanya

Hari ini kita berblog

Semalam kita berblog

Besok kita berblog


Dan selamanya kita berblog...

Teruskan berblog, walaupun malas menguasai diri....

Motiff!!!

Tak ada motif.....kan sudah kata misi. Visi, matlamat, target dan apa-apa yang sewaktu dengannya, untuk tahun 2016...keladi akan terus berblog, memang seronok berblog ni, minat keladi untuk menulis, tapi tak kesampian nak tulis novel, blog pun jadilah....# mula3...tu ingat nak jadi wartawan aktif bersukan yang suka menceritakan pasal kes ustaz ditangkap khlwat....wahhhh!! Hanya rekaan cerita, jangan diviralkan....tapi semua tu tak akan jadi kenyataan.....aku tetap...blogger picisan.

Dan selama-lamanya blog kita akan kekal..

Ikhlas


Keladi



Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com