My blog list


Bloglist
Impian semua blogger dalam mempromosikan blog mereka

Keladi nak cerita sikit kat kengkawan, time aku berblogwalking selalu dekat blog-blog yang diterjah, kebiasaanya mereka akan letak widget bloglist rakan-rakan seangkatan disebelah tepi blog , dan daripada widget itu lah aku perasaan mudah dan cepat untuk menerjah blog mereka seperti wartawan hiburan dahagakan gossip artis..

Kiranya dengan bloglist ini kita tau kan kerajianan seseorang bloggerian mengupdate entri mereka, maklumlah aku ini blogger hanya dipinggiran yang melukut di tepi gantang, jadi memang perlu berblogwalking di blog-blog yang aktif lagi mantap ni dan macam biasalah aku akan tinggalkan tapak kasut aku...."jangan lupa follow blog keladi".'.perkataan yang selalu aku gunakan ketika bersiar-siar di dunia blog

Keladi juga mahukan di bloglist

Itulah resam junior, perlulah sentiasa merendahkan diri untuk mengetuk pintu rumah-rumah senior dalam mempromosi diri....tak kenal maka tak tahu la kot, jadi dengan selambar aku mengatakan kepada bloggerian di Malaysia untuk bloglistkan blog keladi ni, # Wahh mantap ko keladi, jangan nak lagak diva AA yang tidak berpijak pada dunia yang nyata...tak pun ko jangan nak berlagak seperti wartawan lagak samseng yang suka bercerita pasal artis kawin lari.

Siapa engkau!
Pelakon pembantu popular
Artis baru yang tengah top dan hot
Doktor gigi berbadan sado
Supermodal kontroversi
Ataupun
Ko anak putra raja yang ibarat merak dari kayangan

Kenapa orang perlu bloglistkan blog ko yang hodoh ni!! Ibarat blog picisan yang paling corot di tahun 2015

Tak boleh tak mengapa uollss..hamba tahu blogku ini hanya sandaran, tapi yang pasti kita mesti rajin dan terus berblog tak salahkan...maaflah jika ada yang tersilap melangkah dan diterjah blognya oleh keladi, yang spam2 tupun kira halal jelah di tahun 2015

Tapi, di tahun 2016, blog ini perlu terus bernafas dan segar dengan idea-idea yang baru, selaras dengan misiku menjadi blogger popular yang hot lagi mantap sebaris dengan bro ben ashaari..

Uollsss jangan lari itu aku berangan je, dah kata me, blog and lifestyle, cofirm aku boleh merangkak ataupun berjalan di blog seperti gaya seorang superstar, jadi diriku sendiri

#ko kata nak cakap sikit, ini sudah nampak macam ko merepek dan merapu tak tentu pasal, macam tak ada arah tujuan..


Ikhlas daripada


Keladi

Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com