Pengunjung bosan dengan blog kita

Aku bobobobobosan dengan bla bla bla!!!

  1. Adakah korang bosan?
  2. Adakah korang boring?
  3. Adakah korang berang?

Dengan blog encik keladi!!

Bosan sih...gi mana kok untuk gua tarik pengunjung untuk tak bosan dengan blogku ini?

Encik keladi, belog ko tu bosan sebab
  • Tiada Bercerita pasal hot isu
  • Niche blog ko tu mesti tak menarik
  • Blog ko tu loading lama sangat
  • Macam  blog karangan budak sekolah
  • Tiada diletakkan visul dan warna,
  • Penulisan artikel yang meleret @ membebel tak tentu pasal.
  • Template yang kurang sesuai kot.
  • Blog ko tu encik keladi susah untuk di baca, sebab salah guna font.
  • Warna tulisan juga salah pilih, menyebabkan pembaca naik menyampah.
  • Blog bercampur aduk
  • Blog macam syok sendiri, tak sedar diri
  • Blog poyo
  • Malas nak merungkai topik dengan lebih mendalam
  • Blog ko tu artikelnya tiada keaslian
  • Topik yang ditulis, banyak blogger lain sudah pun tulis.
Semua tentang blog aku ke tu??

Alamak!!!!

Ia sekadar perkongsian dan pendapat seorang blogger picisan, korang boleh gunakan sebagai rujukan, YUP memang betulkan kadang-kadang kita boleh tarik trafik untuk datang walaupun tak banyak  ke blog kita, tapi masalahnya, diorang semua rasa bosan pulak bila dengan artikel kita tu, maka mereka pun lari meninggalkan blog kita itu..begitu saja...( wahhh ayat ko encik keladi)

Bagaimana untuk tak nak pengunjung lari ataupun bosan dengan blog kita tu?
  • Hasil tulisan daripada idea yang menarik
  • Bukan seorang yang plagiat
  • Santai dan mudah dibaca
  • Topik sampai kepada mereka, jangan berbelit-belit tau.
  • Penyelesian masalah untuk mereka
  • Gaya penulisan yang menarik
  • Memang betul2 kita ni seorang yang pakar.


Point diatas adalah hanya sebahagian je, mungkin korang ada idea yang membolehkan pengunjung blog kita tak bosan lagi silalah turunkan komen ya,

 Tapi 

Bagi encik keladi yang penting untuk blog kita tak bosan lagi dan sentiasa dicari adalah kita boleh post artikel berkaitan tutorial, sebabnya ramai orang didunia ini kebanyakkan search internet adalah untuk mencari jalan penyelesaian masalah dan cara-cara yang terbaik dalam menyelesaikannya , jadi, kita perlu ambil peluang ini konon-kononya kita ni seorang yang pakarlah ya, mesti berasas tau. Maklumlah korang kena ingat, berapa juta belog didunia ini dan mungkin berapa juta pula topik yang sama dibincangkan, jika tersilap tulis, alamatnya blog kita tu terus bobobobosan.

Keladionline: Jangan biarkan pengunjung  terus bosan dengan hasil penulisan blog kita




Encik keladi blogger


Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com