Perlu ke menang untuk contest blog

Wow...topik yang pedas kot...

Mampu ke ko tulis hot topik macam ni...

Macam nak mengampu...

Tak pun nak tarik perhatian untuk menang...


Itu jangan dikira....biasalah semua orang nak menang kan.....

(Lepas ni naik menyampahlah orang dengan blog en keladi ni)

Perlu ke menang untuk contest blog

Sekadar pendapat dan pandangan daripada encik keladi yang sememangnya seorang picisan blogger, Yup, perlu untuk menang tapi jika tak berjaya pun tak mengapa, usaha dan istiqamah dalam berblog perlu untuk kita jadi setaraf otai blogger yang berjaya di arena blogging

Jangan rasa sedih encik keladi teruskan berblog, 

Bayangkan jika kita menang dalam sesebuah contest untuk blog....

  • Confirm dapat hadiah...yang best sangat  dapat duit kot.
  • Berbaloi dengan usaha yang digunakan untuk  mempromosi link blog itu.
  • Berhasil selama ini apa yang dipelajari
  • Blog dapat nama...dan nanti banyak kunjungan
  • Blog terus dikenali dan dikenali
  • blogger jadi glamour
Jangan ko hidup dengan awang-awangan....itu adalah fantasi ya.

Tapi itulah hakikatnya, untuk menaikkan lagi nama blog kita, perlu join contest, tapi tak perlu risau menang ataupun kalah yang pasti usaha dan terus berusaha untuk memajukan lagi blog kita ke arah yang lebih baik.

Jadi, jom kita memantapkan lagi blog....


Perlu ke menang untuk contest blog
Keladionline:Kemenangan  dalam sesebuah contest bukan pengukur untuk blog kita berjaya, tapi usaha yang berterusan adalah penentu kejayaan yang sebenar.


Iklas daripada dunia keladi...www.mrkeladi.blogspot.my





Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com