Viralkan blog anda

Aku dah bosan!! Aku dah booooosan!!

Ko dah kenpa??

(Megoyan tak tentu pasal...apa ke hal ko ni jang!!!)

Wahai tok keladi....jangan nak menyampuk yer, encik keladi  buat viral ni sambil goyang pinggul dalam video ni, tok apa tau...jangan kacau!!...

Amboi gitu ko layan aku??

Setakat ko geleng2 pinggul...dan ko terpekik-pekik "aku dah bosan...aku dah booosan....!!" lebih baik ko viral kan blog ko  yang entah macam tak de orang nak singgah....moga2 ada juga pengunjung nyer nanti..

Ye ke tok!!! Bernas jugak idea tok tu...

(Ko jangan pandang aku sebelah mata tau..walau pun aku tua yang mcm keladi ganyut ni..tapi masih berbisa...ko dah buat sihir blog aku tu....??)

Viralkan blog anda

Tok keladi....jika kita dapat viralkan blog nanti blog kita ni akan

Keladi blogger: Viral bukan sekadar mempopularkan blog

  • Dikenali ramai ke
  • Jadi popular ke
  • Nanti dapat publisiti ke
  • Nanti dapat pengunjung yang ramai ke
  • Nanti blog kita jadi ikutan ke
  • Nanti blog kita ni terus di minati ke

JANGAN KO HARAP LAH

Mugkin juga ko akan terima
  • Kencaman dan kutukkan
  • Kebencian
  • kemarahan dan kejelikan orang
  • Mugkin jika lebih teruk kena saman ..jeng!! Jeng!! Jeng!!
Hanya sekadar pandangan dan pendapat seorang blogger picisan, bagi encik keladi, rata-rata sekarang ini memang istilah viral menjadi perkara wajib untuk mereka yang cuba untuk terus dikenali, yalah kan zaman sekarang ni, orang jatuh basikal pun nak diviralkannya, yang lagi best kehidupan seharian kita pun kalo boleh nak di viralkan, dan banyak lagi perkara secara sengaja ataupun tidak sengaja dijadikan viral dengan hanya satu tujuan "POPULAR" tapi jika hasrat tu tercapai apa pula yang akan berlaku??, entahlah sama-sama fikirkan ya!!

Waktu zaman tok keladi muda2 dulu ada ker budaya viral memviral ni
??

KO JANGAN NAK PERLI AKU....ko sambung entry ko tu...jangan nak lari tajuk pulak.

Baik tok keladi ku yang ku sayang, dalam dunia blog pula memang tak salah rasanya jika kita cuba untuk memviralkan hasil artikel kita, mugkin dengan artikel kita tu, blog kita pun akan terkena tempias nyer, confirmlah satu dunia kenal blog kita tu, dan untung lah si blogger tu, buat apa-apa ,artikel sekali pun, pasti diterima peminat....setuju ke korang, tak setuju buat-buat setuju ya.

Baiklah encik keladi nak simpulkan entry ini, sebelum korang bobobosan!!, blog perlu popular supaya blog kita terus diterima dan jangan blog kita ni diterima hanya kerana cerita sensasi yang ada dan jangan hanya obses nak kejar populariti, kita pun tak fikir pasal kesan buruk dan baiknya..apa yang kita buat tu..

Ikhlas daripada encik keladi, seorang blogger picisan 

Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com