Me and blogwalking

Hello guys
Salam sejahtera diucapkan kepada rakan -rakan blogger yang sedang mengintai blog picisan ku ini,

Seperti biasalah, waktu-waktu lapang ni, ada masa jari jemariku yang lentik ini untuk berjalan-jalan sambil menerjah blog orang lain, aku suka tengok dan compare blog ini dengan blog korang, maklumlah aku ni newbie dalam dunia blog perlu banyak belajar lagi, jadi tak salah jika kiranya aku membaca kesemua blog-blog yang ada terutamanya blog daripada Malaysia.

Keladi yang hot dan meletop ni, jika nak menceritakan siapa diriku memang perlu buat banyak entrilah kot, semata-mata untuk menceritakan siapa sebenarnya keladi, tapi ringkas jelah ya, tak ada siapa pun yang nak baca!!!

Keladi adalah keladi
Saya nak jadi semua orang, saya seronok nak jadi semua orang, tapi hakikatnya saya adalah seorang penulis blog picisan secara separuh masa, yang berangan-angan  menjadi blogger popular tapi hajat tak kesampaian kot, yang pasti keladi bukan nama sebenar adalah seorang bekas pelajar jurusan teknologi media, time belajar dulu memang malas nak buat assigment terutamanya pasal blog, tapi dah kertu ni barulah terhegeh-hegeh nak berblog.

Apa sebenarnya tujuan ko menulis entri ini?

Syok sendiri kot,

Upssss!!

Sekadar memperkenalkan diri keladi ditahun 2016

Me and blogwalking

Terus berjalan-jalan ke blog yang lain

Keladi 2016



Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com