Dapatkan Mug percuma daripada Printcious

Hai bloggers and readers, hari ni memang tak nak cakap lebih-lebih sebab nyer, keladi rasa seronok sangat-sangat sebabnya pihak printcious telah memberi hadiah mug kepada keladi. 

warghhh best nyer!!!

300 x 250

Korang nak tahu sebab apa tetiba je keladi dapat Mug Free, jom klik disini Free Mug Campaign,

yang sudah tau tu, senyap-senyap sudah!!!

Okey, akhirnya berjaya juga keladi reedem mug ni, seronoknya, dapat  Mug Free, 

korang yang nak dapat gak, jom join Free Mug Campaign by Printcious tu, bila tengok dekat websitenya tu memang teruja sangat, cantik-cantik uolssss barang yang boleh dibuat cenderahati, geramm sangat, kalo boleh nak borong semua, tapi hahahahah macam bengong lah ko keladi, tak payah nak membazir duit.

Yang pasti keladi sudah dapat buat koleksi, 1 mug free, bila lah si Printcious ni nak bagi free lagi kan...hemmm 

( #bersyukur ya, telah menerima mug tu)

Jomlah tengok mug yang keladi terima daripada Printciuos tu, memang excited bila dapat tu, dan mereka ni pun sangat cepat hantar pesanan tu tau. 

kiranya keladi order pada hari isnin minggu lepas, lepas tu kan korang hari rabu dah terima pesanan, wahhh cepat tak...cepat tak...cepat tak....



Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
Wahh bungkusan daripada easyparcel, apa ya isi dalam?

Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
Bukak je, wahhh, daripada printcious, tengok pembungkusan dia, memang terbaik

Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
Buka lagi dan buka lagi

Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
Tengok dalam, macam ni tau, memang hebat Printcious

Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
wow, mug free sudah terima, Printciuos terima kasih yer

Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
Mug Free by Printcious

Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
Display Mug Free by Printcious

Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
Wow, cantik tak Mug Free saya, daripada Printcious tau

Dapatkan Mug percuma daripada Printcious
Saya hadiahkan khas untuk diriku, Mug Free by Printcious







468 x 60
Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com