Free Mug Campaign (FMC) By Printcious

Hai readers and bloggers, terima kasih ya kerana sudi singgah ke blog keladi ni, dan sudi membaca artikel yang tajuk tu kononnya artikel Bahasa Inggeris, tapi rupanya si jawa ni tulis entri dalam bahasa melayu, Hello jangan nak membebel yunk!!!, ingat pada "Free Mug Campaign ( FMC) with Printcious".


Korang tau ke apa yang Printcious ni buat, ya lah nanti keladi bercerita panjang lebar tentang Free Mug Campaign ( FMC), korang pulak tercopong mulut tak tau apa ke benda yang keladi melalut tu.


Nak tau lebih lanjut korang tengok banner ni!!!

                                        300 x 250

Okey ringkasnya kalo nak tau lebih lanjut korang klik jelah kat sini, Printcious, hihihi, sebab syarat nak join giveaway untuk dapatkan Mug Free tu kena buat artikel tentang "Free Mug Campaign (FMC), bukannya bercerita tentang Printcious tu. So, keladi tak nak membuang jumlah perkataan yang banyak-banyak nanti takut tak adil pulak, sebabnya pihak penganjur suruh cerita tentang "Free Mug Campaign" untuk 400 patah perkataan di blog kita termasuk gambar yang boleh di ambil di website  Free Mug Campaign ( FMC).

Okey2, keladi tak nak membebel lebih-lebih nanti korang bosan lak, tapi sebelum korang lari, keladi nak beritahu, MUG FREE, tak nak ke!!!

Tak logik jika kita kata tak nak Mug Free daripada Printcious ni, memang cantik beb, gua cakap lu!!!, boleh menyesal jika tolak rezeki ni.

Sebabnya, keladi selalu je usha kat laman shopping cart di printcious.com, memang kiranya keladi nak cadang kat korang bila rasa nak cari cenderhati yang boleh cetak design kita sendiri tu pilihlah Printcious, memang berbaloi, cute miut gitu.

Kembali kepada "Free Mug Campaign" keladi oiii!!!!

Kempen ini bermula daripada 01 April 2016 sehingga 31 July 2016, kiranya dalam tempoh tersebut adanya hari-hari istimewa untuk Ibu, bapa dan guru kita, tetapi pihak penganjur tak pun khususkan untuk hari tersebut tu je, korang boleh gak buat surprise untuk mereka-mereka yang dikira sangat teristimewa buat korang, cehhwahhh!!!!, so, nak tahu bagaimana untuk korang boleh tebus mug tersebut secara percuma, korang perlu terus membaca artikel ini.

Jap ya, sebelum keladi nak cerita syarat-syarat nak join giveaway ni, keladi nak letak pengeras dulu sebagai tanda keladi memang join "Free Mug Campaign" by Printcious. 

  


Free Mug Campaign (FMC)

Okey jika korang rasa nak sangat dapatkan Mug Free tu, jom ikut step ni, sebabnya keladi perlu translate daripada BI ke BM, takut tersilap tulis, jika korang nak semak semula klik di sini 


Cara Menyertai Giveaway Free Mug Campaign (FMC) 

Langkah 1

Like dan share post facebook Printcious tentang Free Mug Campaign dan set kan Menjadi PUBLIC

( Semua ni kena buat kat Facebook Tau )

Langkah 2

Register member account di Website Printcious dan Login 

Langkah 3

Cari Gambar FREE MUG ( harga akan jadi RM 0.00)


Langkah 4

Klik butang CUSTOMISE untuk hias mug korang. Lepas siap, klik DONE dan ADD TO CART

Langkah 5

Mug korang akan dihantar 3 hingga 5 hari bekerja

So, Senang je kan step tu, tak susah , ala nak dapat MUG Free, usaha tangga kejayaan.
Jangan nak tension-tension

Okey, yang bawah ni pulak terma dan syaratnya, maklumlah setiap giveaway ada syarat dan terma yang harus diiikuti oleh peserta, jika tak takut nanti pihak penganjur pulak dipersalahkan, 

  • Satu email boleh dapat satu free customised mug sahaja
  • Cas penghantaran setiap Mug RM 10 ( Semenanjung Malaysia ) dan RM 15 ( Sabah & Sarawak)
  • Cas penghantaran PERCUMA jika beli RM60 keatas
  • Hanya 10000 biji MUG yang ada sehingga tarikh 31 Julai 2016
  • Jadi tunggu apa lagi tu, cepat-cepat ke Facebook Printcious tu dan like, upss pihak penganjur tak ada pulak kata perlu pakai bahasa Inggeris saja untuk join, jadi selamat engkau, kalo tak habis keladi terpaksa guna google translate untuk tukar pulak celoteh keladi ni.

Untuk keladi punya MUG Pulak, sebenarnya keladi nak dedikasikan Khas MUG tu untuk blog kesayangan keladi ni, kiranya MUG tersebut menjadi bahan kenang-kenangan keladi, dan pembaca setia blog ini, nanti jika dah dapat MUG tu keladi akan share kat korang ya, 

Jadi tunggu apa lagi tu korang jom Pi join giveaway ni.


                           468 x 60


Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com