Perkongsian gambar Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

Hai Bloggers and readers, entri sebelum ni saya ada cerita tentang pengalaman saya ke MIHAS 2016, jika korang sudi nak baca klik disini ya, Mihas 2016 hancur, Produk Halal di MIHAS 2016
dan keladi nak share gambar-gambar yang menarik di pameran tersebut, 

kalo korang tengok gambar-gambar ni  nanti, konsep khas untuk untuk entri ni adalah  gambar booth negara-negara yang terlibat dalam MIHAS 2016 

Jadi Jom kita sekodeng

Lupa pula nak pesan, kalo mereka yang nak join kelas Master Facebook Irfan Khairi, jom Klik disini, lepas tukan korang tak patut rasa rugi tau join kelas ni, sebabnya ia dilakukan banyak teknik yang berkesan untuk memasarkan produk jualan kita melalui FB, jadi tak le risau bagi mereka yang berada di Luar negara tu


MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

MIHAS 2016
Pameran Produk Halal Antarabangsa 2016 ( MIHAS)

Bagi mereka yang ingin memiliki website jualan seperti Zalora, jom tempah di kedaionlinez, harga berpatutan tau tak rugi, jom klik disini 

Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com