Kata-kata Dr Azizan yang tidak boleh dilupakan oleh blogger

Hai bloggers and readers, terima kasih ya kerana sudi singgah dan baca entri keladi ini, semoga perkongsian keladi ini adalah satu perkongsian yang bermanfaat untuk semua..

Jika sudi share lah yer...

Okey, entah kenapa tetiba pulak keladi tergerak nak tulis tentang Dr Azizan, ala korang keladi bukan nak cerita gila-gila sangat tentang Dr Azizan ni, cuma keladi nak petik kata yang boleh memberi inspirasi kepada kita.

"Cabaran paling susah didalam proses memperbaiki kehidupan diri adalah memperbaiki " Sangkaan" dan Niat
( Dr Azizan Osman )
Kata-kata Dr Azizan yang tidak boleh dilupakan oleh blogger
Kata-kata Dr Azizan yang tidak boleh dilupakan oleh blogger



"untuk berjaya didalam apa sahaja bidang atau perkara yang kita lakukan, ianya memmerlukan KEINGINAN YANG LUAR BIASA TINGGI, tingginya keinginan tersebut umpama anda berada dipadang pasir dan mencari air untuk di minum, ia juga umpama anda lemas di lautan, tidak tahu berenang dan memerlukan sedikit udara untuk terus hidup"  ( Dr. Azizan Osman )
Kata-kata Dr Azizan yang tidak boleh dilupakan oleh blogger
Kata-kata Dr Azizan yang tidak boleh dilupakan oleh blogger

"Jangan Menunggu semuanya sempurna sebelum melakukan sesuatu Tindakan samada Berniaga, Bekerja atau Beramal kerana Misi di dalam tindakan adalah mencari kesempurnaan dengan memperbaiki kesilapan dan cabaran, dan anda hanya dapat kesilapan dengan Tindakan. Mulakan langkah anda walaupun langkahnya kecil. ( Dr Azizan Osman)
Kata-kata Dr Azizan yang tidak boleh dilupakan oleh blogger
Kata-kata Dr Azizan yang tidak boleh dilupakan oleh blogger
Korang baca dan hayati betul-betul ya, bukan untuk promosi tetapi bagi keladi setiap kata yang diucap oleh orang yang hebat-hebat ni, secara spiritualnya kita pun boleh  menjadi seperti beliau suatu hari nanti.

perkongsian keladi ini tak bermaksud nak mengajak rakan-rakan join program beliau, sebabnya nak diikutkan memang mahal tau bayaran yang korang perlu sediakan. tapi kalo memang ada peruntukan, korang join ya, tak rugi.

tapi

Sangat rugi jika korang ni spesis macam keladi, dah ler, tak ada modal nak join program-program Doc. tu, lepas tu, Malas lah pulak nak ikuti perkembangan beliau, kat youtube berlambak-lambak kot tip kehidupan dan kewangan yang doc kongsikan kepada kita.

lebih best dia minta kita dowanload secara percuma buku yang ditulis oleh beliau iaitu Magnet Kekayaan dan Kejayaan 

Okey lah, kita sama-sama set kat dalam minda kita untuk mengubah kehidupan kita untuk jadi lebih baik..

Kalo korang nak ikut untuk merubah

Diri

Kewangan

Keluarga

Masyarakat

Dunia

Jangan takut untuk klik disini 



http://www.azizanosman.com/magnet/




Artikel yang mesti dibaca : Ciri-ciri hebat blogger berjaya, Kenapa masih gagal berblog, Bagaimana membina blog mesra SEO, Persaingan blog di Malaysia, Blogger terlajak laris, Bila blogger berbunyi
Blogger Malaysia tiada kreativiti







468 x 60


Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com