Kata-kata Motivasi daripada Irfan Khairi

Hai blogger and readers, terima kasih kerana singgah ke blog keladi, semoga perkongsian keladi ini memberi manfaat untuk semua.

Okey, rasanya lama gak keladi tak bersegmen "Wordless Wednesday", kononnya rajin sangat menulis, itu pasallah setiap hari berjela-jela keladi merepek dan merapu kat dalam blog ni.

Tapi hari ini, dan untuk entri ini, keladi saja bawa "Quotes" daripada Tuan Irfan Khairi, kiranya quotes tu boleh menaikkan semangat kita untuk menjadi insan yang lebih cermelang.

Yang keladi kongsi ni bukan ekslusif tau, sebab keladi pinjam dekat pak cik google jer, tapi kiranya tak salah kan kalo benda yang baik kita share. 

Kiranya kalo korang nak ikut lebih lanjut, follow blog Irfan Khairi, banyak perkongsian yang boleh kita gunakan sebagai panduan, terutamanya macam keladi yang amature dalam bab cari duit melalui internet.


Lepas tu keladi juga nak share sikit lah, tentang Master Class Facebook daripada Irfan Khairi, kalo rasa nak belajar lebih lagi tentang teknik pemasaran menggunakan facebook, korang klik Disini

FACEBOOK MASTER CLASS




Jadi jomlah kita baca quotes beliau, semoga perkongsian ini meningkatkan semangat kita untuk lebih menjadi insan yang cermelang didunia dan diakhirat.




Kata-kata Motivasi daripada Irfan Khairi

Kata-kata Motivasi daripada Irfan Khairi



Kata-kata Motivasi daripada Irfan Khairi

Kata-kata Motivasi daripada Irfan Khairi

Kata-kata Motivasi daripada Irfan Khairi

Kata-kata Motivasi daripada Irfan Khairi




Artikel yang mesti dibaca : Ciri-ciri hebat blogger berjaya, Kenapa masih gagal berblog, Bagaimana membina blog mesra SEO, Persaingan blog di Malaysia, Blogger terlajak laris, Bila blogger berbunyi
Blogger Malaysia tiada kreativiti







468 x 60



Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com