Bagaimana untuk menjadi kaya dalam 1 hari


Jika anda ingin jadi kaya perlu cepat tekan butang dibawah, cuma tinggal beberapa jam sahaja, sebelum quota habis.


Bagaimana untuk menjadi kaya dalam 1 hari


Saja iklan, jangan marah uollsz, apa-apa pun thanks ya sebab terjumpa blog KDO ni, bukan nak menjual produk ya,..yang cuba tekan kat button tu, kalo tak jadi kaya jangan marah, yang pasti time korang tekan tu, perlu senyum terus,...........maka resultnya korang jadi kaya dengan senyuman...#tak lawak pun KDO...hahahhaha # ketawa dengan suka rela..tak mau propa sangat.

Okey,  KDO nak share lah sikit tentang nak jadi kaya raya dalam masa 1 hari,  aikk!! boleh ke uollsz ..boleh ke tidak, itu bukan persoalannya...yang pasti #Malaysia Boleh...maklumlah blog ni cerita tentang masalah peribadiku, jadi rasanya tak salah KDO nak berkongsi sikit apa yang selama ni, terbuku didalam hatiku ini. Kalo korang nak tau jom teruskan membaca, kali ni dah tak de nak kena tekan-tekan lagi...cuma baca dengan hati yang tenang serta yang tengah senyum tu tadi anda kena teruskan senyuman ketika membaca artikel KDO ni, sebabnya senyuman  kan satu sedekah, lagi banyak kita senyum lagi banyak kita bersedekah maka lagi banyak lah pahala kita dapat, dan confirm kita ni kaya di mata Allah...hihihihi, amacam ada bran!!!" hello KDO, bagaimana pula kalo kita senyum tak kena pada tempat ?  nanti takut pulak orang kata...... 

#tak siuman pulak.... 

Aduh!!!, banyak pulak cerita aku ni!', maklumlah sepatutnya, seorang copywriter yang berjaya perlu tulis tepat pada sasarannya, tak boleh meleret-leret sehingga lari semua orang yang sudi membaca bahan iklan tu, jadi kalo korang yang ada niat nak stop membaca artikel ini...bye2...KDO telah gagal dalam memujuk korang untuk terus membaca..#saja buat gempak, maklumlah, dah kata personal blog, maka, ada aku kisah!!!-#berlagak, orang berlagak tak boleh jadi kaya dunia + akhirat tau.

Kisahnya macam ni uollsz, entah tiba-tiba kat pok cik google tu, KDO terasa nak tau, bagaimana untuk kita menjadi kaya, hihihi, ingatkan aku je seorang yang terasa nak jadi kaya, dan cari tip-tip kat google tu, tapi sangkaan ku meleset terus, rupa-rupanya sudah ada ramai si blogger-blogger telah berkongsi cara-cara nak jadi kaya...ayoiii, topik ni pun ada orang nak share ker?..#garu kepala sambil nyonyot gula-gula lolipop.

Alahai..KDO ko ni, cuba berfikiran terbuka!!!

Kaya tu adalah satu subjektif tau...sebabnya, cuba korang tengok

A

  • "Orang kaya raya", mempunya duit, kereta besar, rumah besar, pergi melancong ke seluruh dunia, tapi kehidupan asyik berpoya-poya. = kaya harta - miskin akhlak ,           Markah = 0

B
  • "Orang Miskin Kasih pagi makan pagi kasih petang, pagi besok baru makan" tapi, sentiasa hidup sentiasa dalam ketenangan, kepala tak kusut, sentiasa senyuman, dan sentiasa memberi bantun dengan menggunakan tulang empat keratnya tu = Miskin harta + Kaya Akhak, Markah  = 80
Korang faham tak?

Mesti ada yang dah berkerut dahi tu, and berniat nak blame KDO!!

Alright, kalo tak puas hati korang drop je komen tu, dan jangan lupa beritahu sekali, korang pilih situasi A ke disituasi B.

Untuk KDO lak.....saya tak akan pilih kedua-dua situasi diatas...nak tau sebab apa??.....sila klik disini.

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
<

Ingat nak jual E-book tadi, hihihihi, tapi tak jadi lak, #jangan kecam aku, saja je buat propa, alah nak gurau jer.

sebab apa keladi tak memilih kedua-dua situasi diatas adalah, kedua-dua tu markahnya tak 100% lah, jadi sebab tu tak mau, 

Korang fikir je lah, erti kekayaan yang sebenarnya bukan hanya pada duit saja tau, yang nak blame KDO tu kalo berani cuba lah.....

Yup, sebenarnya erti kaya tu bukan semata-mata untuk difokuskan hanya pada duit saja, memanglah kita perlu duit untuk beli rumah macam istana lah, beli kereta brand yang mak aii, macam tak ingat mati, lepas tu bershoping habis barang branded, memang kalo orang tengok dan akan istilah kita terlajak kaya nampak!!!!, sebab semua tu kalo nak perlu ada duit, berlebih-lebih, tapi nak tegaskan juga, kaya tu bukan hanya untuk duit saja tau.......

Aduh, berulang-ulang pulak aku cerita ni, tapi masalah nak berseloroh panjang-panjang, bagaimana untuk jadi kaya dalam masa 1 hari??

Uollsz..fikir je lah sendiri...ingat ya nak kaya duit memang susah, tapi jika nak kaya dengan pahala sangat mudah ................."sendiri makan pengat sendiri mau ingat je lah"






Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com