10 tips menjadi ejen dropship yang berjaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Terima Kasih kerana terjumpa blog abang keladi ini.

okay, untuk entri ini, macam dah tepu jer idea tak tau nak share apa lah pulak!', tapi kan dek kerana semangat abang keladi ni nak jadi penulis blog dan  dropshiper yang mampu berpendapatan 10,000 sebulan, terus gagahkan diri untuk mencari ilmu dan maklumat.

kadang-kala, macam aneh pun ada, hermm, apa gak nyer erk, petua dan ilmu yang digunakan oleh mereka yang telah capai 4 angka sebulan secara konsisten tu.

"adakah aku memang dilahirkan memang tak boleh nak berjaya.!'

Tak mau lemah longlai semula, abang keladi gagah kan diri untuk scroll satu persatu trending topik dalam dunia dropship ni. Hermmm, punah harapan lagi, sebab bisnes dropship ni dah lama giler, mula, bukan topik terkini, sebab, cek punya bagi nak ngrak kat google search tu, bisnes konsep ni dah lama strat iaitu pada tahun 2011 lagi, stail bisnes ni da jadi trend dikalangan orang yang memang fanatik giler  time tu, bisnes tanpa modal kata kan". so, nampak gaya nyer, memang lah aku ni dah ketinggalan zaman,

erkkk!! betul ke abang keladi ni dah ketinggalan zaman, dah kertu baru nak join kot. segan pulak dengan adik-adik abang keladi yang dah lajuzz dan masyuk dalam berbisnes jenis ini. hermmmm 

Lupakan pada semangat negatif tu, terus kan untuk semangat yang lebih positif, dan sekarang abang keladi nak share 10 tips menjadi ejen dropship yang berjaya. okay tip ni yang saya kongsi adalah hasil daripada membaca, dan terus membaca, tapi korang jangan lah nak perlekeh-lekehkan abang keladi tau, apa yang abang keladi belajo, mesti saya akan peraktikkan dan yang lebih penting kita hadam baik-baik ilmu itu, dan Insyallah ia akan menjadi kejayaan. Jom lah kita tengok satu persatu ya.

  1.  PILIH NICHE TERBAIK - 
  2. PILIH PRODUK YANG BERKUALITI
  3. FOUNDER PRODUK YANG BERPENGALAMAN
  4. KOMISYEN/KEUNTUNGAN YANG TINGGI
  5. ADA BACK UP PEMBEKAL
  6. PASARAN INTERNATIONAL
  7. KOMUNIKASI DENGAN PEMBEKAL
  8. PENETAPAN SERVICE
  9. PENGGUNAAN GAMBAR YANG PROFESSIONAL
  10. PEMASARAN BERKESAN
Itu cuma point dek non. ado nak sambung entri ini untuk penerangan pulak. tunggu yer. kalo-kalo abang naz ko ni masih gagah menulis. kalo tak. hermmmm, menyepi lagi le blog ni nampak gayanya.


~abang naz penulis blog yang kecundangan~
Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com