Cabaran Perlashine By Pakcu, Day 1

Kesan seakan-akan Suntikan, Hanya sebijik sehari dah boleh Cantek uolls!!,

(http://dsperlashine.blogspot.my/)


Hello bloggerian, pakcu disini, nak putih gebu mulus uolls, muahhhh cikkkeddd. 😘😘

Erkkk. bukan nak puteh jer taw, uolls, pakcu ambik Perlashine ini kerana pakcu yakin seyakinnya produk ni boleh memberi 5 Keajaiban. Wow, keajaiban uolls, memang hangat sangat di pasaran kini, sehari jer dah boleh cantek. ehh!!!, bukan dapat cantek jer taw. korang mamam sebijik uolls pown boleh meningkatkan sistem imunisasi badan supaya korang terus kekal sihat, cantik dan cergas! wahhhhh. gtew. classs ko!!.💛

Oriate, Pakcu berada disini bukan nak promosi Perlashine ni gegiler, tapi Pakcu berada dalam Zone Cabaran Perlashine By Pakcu ( CPBP). wahhhh classs ko. Cakkkkkk. nak cantek sebijik RM 4 inggit jer, nanti nampak  muka macam seolah-olah  botok. hahahha.😎

Workay, Target Pakcu guna Perlashine ni, bukan untuk puteh saje taw, kalo nak puteh tu, kulit pakcu ni memang dah puteh, tapi tak ler seputeh-puteh nya, bak kata orang Jawa, "sawomatang", yang membuatkan pakcu ni tergerak hati nak jadi pelanggan setia Perlashine adalah, dalam iklan kata nanti kulit kita akan menjadi glowing + sejernih kristal, hello diulangi, sejernih kristal !!!, mak ai', bila orang pandang, piewitttttttt!!, kahkahkah. Yes, kulit pakcu puteh, tapi still nampak kusam dan pucat, tak ada serinya, maklumlah, pakcu ni owang Bisnes taw, nanti bila jumpa client, hermmmm, tengok pown dah tak menarik. dah rugi. kwang kwang kwang.😘😘😞😞😚

INGAT yer kenapa Pakcu ambil kapsul mutiara Perlashine ni. Pakcu nak kulit yang lebih Glowing, sejernih Kristal, kulit yang segar dan tak kusam, lepas tu tona kulit yang sekata, serta tidak berjerawat. wallawei, classs ko Pakcu. erkkk. JANGAN tak ingat, sebab masuk jer hari ketujuh, ada Giveaway untuk Bloggerian yang mengikuti CPBP nie. mana taw korang pun akan dapat Sekotak Perlashine, istimewa by Safie Illias. wahhhhhhhhhhh. nanti pakcu war-warkan erk. tapi sebelum tu please lah follow, Like, Kome, Share taw FB pakcu tu.

FB : Nazir Aziz (Paksukaya)

FB Page : Ejen Perlashine PJ

IG : Mohdnazir_aziz


Cabaran Perlashine By Pakcu, Day 1 ( 15 Mac 2017 )

Terima Bungkusan Perlashine Daripada S Golden Global Sdn Bhd. wow, paksu terima bungkusan di ofis, malu lak nak heboh kat budak-budak ofis pakcu beli barang online, kalo beritahu kang, habis malu pakcu beli Perlashine, tak macho you. hahhha, tapi apa ku peduli, lantak lah, bukan nyer pakcu minta duit diorang, kan kan kan.

Oriate bungkusan tu didaftar atas nama sebenar Pakcu : Mohd Nazir Bin Abd Aziz, kalo rajin uolls boleh cek kat sistem Poslaju tu tekan kat Track & Trace (http://poslaju.com.my/) , lepas tu masuk number ni EN 359301074MY, betul ke Idak Pakcu beli perlashine, maklum lah nanti takut uolls kata Pakcu ni semabang jer lebih, fuhhhhh. ni cabaran CPBP taw. so, perlu kena jujur, dan lihat, memang pakcu, makan Serbuk Mutiara Perlashine nie.

Okay cabaran belum bermula, hari pertama ni memang ler tak nampak sebarang perubahan pada wajah, sebab tak guna lagi, baru dapat barang,.

Ehh!!! ada sabun babies glow lah dalam bungkusan tu, ohhh tak sangka lak dapat percuma, wahhhh seronok nyer, kelass gitew uolls.💋💋💋💋

Sabun ni untuk apa erkk??

Duk scroll tengok, ada tak orang yang pernah pakai sabun tew. ohhhh tak de lah, tapi kat stiker tu tulis sabon tu harganya RM 19.80 SM/ RM26.80 SS nama penuh sabun tu. Pearl Miracle Babies Soap ( NOT160802081k), 50g ,

Untuk apa erkk, korang rassa sabun tew. ?? pakcu akan cerita nanti di CPBP Day 2. tungguuuuuuu taw. muahhhhhh cikked. comel nyer, nampak puteh tak, sebijik jerr dah boleh cantek uollls.



Perlashine
Cabaran Perlashine By Pakcu, Day 1



Perlashine
Cabaran Perlashine By Pakcu, Day 1




( Klik link)  http://www.wasap.my/60182838810, untuk pembelian Perlashine, Pakcu sedang mencari 100 DS Perlashine, kelebihan menyertai DS under Pakcu, korang akan belajar, bagaimana untuk mem FEmes kan diri di Media Sosial dan seterusnya, uolls akan diajar teknik dan cara Zero kos marketing Bernilai RM999, so jangan lupa, TAWARAN akan ditutup pada bila-bila masa jer taw. Hanya 50 yang terawal akan menerima E-book Ayat Close sale mencairkan Hati cestemer. 











Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com