CABARAN PERLASHINE BY PAKCU, DAY 2

Kesan seakan-akan Suntikan, Hanya sebijik sehari dah boleh Cantek uolls!!,

Hello Bloggerian, Pakcu disini, nak puteh gebu mulus uolls, Muahhhh Cikked.❤❤

Workey, ni dah masuk hari ke-2 untuk cabaran Perlashine, wahhh, kiranya dah 2 Bijik lah erkkk pakcu, telan. hermmm baru dua hari kot, kesan pown belum lah nampak. okay2 tak pe, tapi pakcu nak tunjuk kan uolls, sebab apa pakcu nak makan Perlashine, dan jadi pulak ejen perlashine ni.💖💖

Ha'ah, korang tengok jer kat picture dibawah ni, iee, muka pakcu ni mudah berjerawat, lepas jerawat tengok lah ada bekas-bekas jerawat dan tompok-tompok, hermmmm sedih taw, sedih taw. kiranya, bukan lah nak glowing sangat tetapi asalkan nampak bersih, senang hati customer pakcu nak berurusan nanti. kan kan kan.

INGAT taw, makan Perlashine ni bukan untuk puteh jer taw, khikhihkuhkui,

okay pakcu cerita lah sikit kelebihan kalo Korang ambik Pelashine ni, owner kata Perlashine ni ada 5 keajaiban taw, tapi pakcu cerita sikit-sikit lah, buat korang terliurq nak taw, khikhihi, kalo nak taw sangat korang washapp jer lah pakcu, nanti Pakcu explain ler.  http://www.wasap.my/60182838810

Kalo Korang ambik secara konsisten ni kan, Perlashine ni dapat Merawat kulit yang bermasalah dan sensitif, + jika korang ada masalah kulit seperti Ekzema tu, Insyallah, Perlashine ni boleh bantu, yer lah korang, tak guna lah kalo Perlashine ni kandungannya serbuk mutiara yang 100% asli dan gred paling tinggi tapi tak boleh meawat masalah kulit berjerawat, sensitif, berparut dan mugkin ada radang kemerahan, kan kan kan. okay tengok sekali lagi kat gambar bawah ni, hermmm, muka paku yang habis dah di mamam jerawat. khkhikhi. ini baru hari ke-dua taw, cabaran pakcu ambik Perlashine ni, bukan takat pakcu jual tapi Pakcu juga pengguna Perlashine taw. Jeng jeng jeng.👯👯

Erkkk. Tengok balik pict tu, betul betul, nanti ada soalan contest, uolls tak nak ke, kot2 boleh dapat sekotak perlashine berharga RM120.00. wow. untung yoo. nak cantik hanya RM 4 jer sehari.👌👌
CABARAN PERLASHINE BY PAKCU, DAY 2
Cabaran Perlashine, Tengok kulit muka Pakcu, ni kalo gi Facial, habis melayan RM 2000

CABARAN PERLASHINE BY PAKCU, DAY 2
Kesan ni nak macam serabutkan kulit muka kan

CABARAN PERLASHINE BY PAKCU, DAY 2
Tak nampak sangat kerr, kerr nampak glowing, khkhkihki

Ok korang, tak perlu cakap lebih-lebih lah, Pakcu tak boleh cerita panjang lebar sangat sebab baru masuk hari ke-2, tak nampak lah kesan sangat kita tgk hari ke-emapat erkk. kalo nak ikut pakcu jom g FB dan IG pakcu. MUahhhhhh. sayang korang taw.💋💋💋💋


FB : Nazir Aziz

FB Page : Ejen Perlashine PJ

IG : MohdNazir_Aziz


( Klik link)  http://www.wasap.my/60182838810, untuk pembelian Perlashine, Pakcu sedang mencari 100 DS Perlashine, kelebihan menyertai DS under Pakcu, korang akan belajar, bagaimana untuk mem FEmes kan diri di Media Sosial dan seterusnya, uolls akan diajar teknik dan cara Zero kos marketing Bernilai RM999, so jangan lupa, TAWARAN akan ditutup pada bila-bila masa jer taw. Hanya 50 yang terawal akan menerima E-book Ayat Close sale mencairkan Hati cestemer. 


Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com