Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya, memang kejam!!!!

Hai Korang.

Perhhhhh terliuq giler tak kalo tengok gambaq kat bawah nie. 👇👇👇


Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Perhh buat jiwa nafsu makan bergelora, Cendol Durian Ketagih, Petaling Jaya

Mak aii!!!, memang mengeceshh giler tengok lama-lama, Aku nak makan cendol pulut duriannnnn. kehkehekhek.

Pakcu ni dah macam blogger foodie lak, mengalahkan blog Mahamahu kan. oriate. ni semua gara-gara ada rakan FB post iklan tentang Cendol Durian Ketagih kat group FB Taman Medan Komuniti tu. Pakcu ni pantang kalo nampak benda-benda yang mengecshhh, berdezupppp nak dapatkan jugak taw, dah lerr lokasi nya memang dekat sangat dengan Pakcu, Kiranya kalo tak serbu, tak sah lerr jadi blogger yang giler-giler nie. kikkikik

Ok. awak semua kalo nak cerita bab makan memakan ni memang tak syok kalo kena baca artikel panjang-panjang. yang penting korang tengok dulu gambo-gambo yang membuatkan nafsu makan korang meronta-ronta. Saja jer nak biarq kan air liuq korang melelah, 


Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Inilah dia Stall Cendol Durian Ketagih
Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Pakcu dan team kaki makan, serbu Cendol Durian Ketagih
Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Wow, memang berbaloi, kuah santan yang pekat ditambah pula gula melaka, menjadikan Cendol Pulut Durian memang terbaikk, manis manis buah gitew

Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Perhhhhh, asyik sangat sihhh

Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Team Pakcu serbu Cendol Durian Ketagih nie

Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Tengok kawan Pakcu tue, tak ingat dunia taw menikmati Cendol Durian Ketagih ni. Memang ketagih dah tue

Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Aik, nak berdating pown boleh, port baikkk punya.

Cendol Durian Ketagih Taman Dato Harun, Petaling Jaya
Feedback daripada netizen, banyak lagi komen nya tentang kesedapan Cendol Durian Ketagih ni, Pakcu tak sempat nak screen Shoot lak, nanti pi lawat sendiri lah yerr.

CENDOL DURIAN KETAGIH

MEMANG KEJAMMMM!!!


Ha'ah, tu le Pakcu dah kata, memang asyik giller, bila makan semangkuk nak repeat order lagi satu mangkuk. kikkiki. kirannya berbaloi lah RM9.00 semangkuk tu, dapat lerrr durian seulas isik kuning, Perhhhhh. memang rugi kalo tak cuba beb.

Tapi untuk Pakcu memang tak cukup durian tue, nak letak sebijik durian baru aummmmm. terangakt nafsu makan Pakcu taw. Tue bila kat kampung boleh lerr kan, Pokok durian belakang umah jerr, nak letak dalam mangkuk tu berbijik-bijik pown boleh, jangan harap dengan RM9.00 nak bagi berpusing otak makan durian + cendol pulut, apa yang ada jadi lahh, kuah santannya pun lemak tak berapa manis, macam manis-manis buah anak dare jerr. kikki. 

Untuk awak semua yang berada di sekitar Bandar Sunway Petaling Jaya dan mengidam pulok nak makan Cendol Durian ni, Moh lerr ke Cendol Durian Ketagih nie, mudah jer nak cari, kalo korang taw kat mana Tol Taman Dato Harun(NPE), dia punya stall sebelah jerr, ermmm kalo tak pasti gak, korang search jerr Karaoke MYway. Ha'ah, nanti jumpa lerrr. dia betul-betul depan Restoran Medan Harmoni taw. Ok, jangan pergi pagi erkkk, taukeh tu tak bangun lagi, so, waktu operasi nye adalah 7 petang - 12 Malam, Pakat maiii lepak-lepak mengopi kat sini. tempat pown open gitew, 

Jangan risau plok, kat kawasan tu ada jerr jual makan-makanan lain untuk mereka yang berselera makanan stail thai kelantan tue, dah jangan banyak tanya, gi je serbu, memang perut kenyang. erk erk erk. Jadi tunggu apa lagi jom ke Cendol Durian Ketagih.

#Paksukaya


Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com