Jom buang blackheads dan whiteheads dengan Deep Cleansing

Hai korang. Nak buang blackheads dan whiteheads tak?.

kikii. ala korang tengok kat cermin muka, fokus kat bahagian hidung korang nampak tak bintik2 hitam tu, perhhhh. nak kotor kan. lepas tu, kat tepi-tepi tu, macam ada benda kecik-kecik warna puteh. hermm benda tu lerr yang wat nampak kurang cantik kulit kita ni. iskkkkk. jom kita hapuskan nya.

Hello!!! korang jangan ingat benda tu akan terhapus selamanya taw. Jangan harap lerr korang, benda tu tetap jer ada, tapi kita ni kena lah rajin untuk hapuskannya walaupun hanya 50% jer hilang.

ayuhhh kita mulakan misi menghapus blackheads dan whiteheads. yahooo

Pakcu guna black mask jenama Deep Cleansing, beli kat Lazada cuma RM 14 jer, tapi kesannya tak berapa sangat, huhu, sebenarnya korang boleh jer buat sendiri dengan menggunakan puteh telur dan madu, tapi malas lak nak buat. kikii

Inilah wajahku sebelum di tepek Black Mask. nak fokus kat kulit segan lak. sebab ada dark spot. huhu. tapi hakikatnya memang kat hidung tu ada bintik2 hitam.

Tadaaa. ini wajahku setelah ditepek black mask. takut tak. kikki. malam kita berperang dengan white heads dan blackheads. bye2





Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com