Myrapid Touch n go baru

Hai korang, lame betul tak naik LRT, sudahnya kelam kabut lah Pakcu, mana taknya kad myrapid tu dah tak valid lagi sejak 16 July itu hari. Hermm nasib di kaunter tu tak beratur panjang. huh.

Kad Myrapid lame tu dah kena tukar, lama dah tempoh masanya, kena gi Pasar Seni kalo nak dapat Kad touch n go baru tanpa bayaran.  Aweet Pakcu lambat taw erkk. Azabbb bebenor ler jadi blogger.

Entah ada balance kredit lagi rasanya, tapi malaslah nak melayan  beli jer kad myrapid touch n go baru tu. kan.

erkkk!!!. yang bengongnya tu boleh jer sepatutnya guna card touch n go yang sedia ada, sebab mesin scan entri masuk tu terima jer, asal Touch n Go, tapi kalo dah namanya terlalu kalut ni leh padahnya, nasib baik cuma RM 15.00 jerr, tak per lah, buat koleksi kan, kad nya pun cantik gak taw.

Okey lah korang, kiranya ni entri yang paling bengong untuk diriku. Pakcu beli Myrapid  Touch n go baru, lepas ni nak naik MRT jalan-jalan ke Kajang lah,  Yahooo. hu'uh.

Tadaa nie lah dia rupa baru kad Myrapid. cantikk kan tak sia-sia lah beli, harganya cuma RM 15, boleh guna sebagai Kad Touch n Go.

Kena transper balance kredit kat kauter erkkk. yang kad lame tu dah tak lehh guna, 

Masih tak aktif lagi kalo nak reload kad Myrapid Touch n Go tu. 

Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com