Si Blogger Hot melaram dengan chinese costume

Hai korang, Pakcu kembali lagi. kikki. oriate lah. Entri kali nie, saje je letak tajuk tu. Maklum ler, nak jadi blogger terlajak laku ni payah sikit kot, kalo niche kita tu, hanya sekadar lifestyle sendiri. Kerana ku bukan seorang yang public figure, hanya berangan3 jer kat dapur rumah. gitew. So, tajuk tu saje menjadi penguat untuk diri.

Ceritanya bukan pasal nak popular sangat tapi pasal nak melaram apa tu..

okey, nak pendekkan cerita sebenarnya
Pakcu gi dinner untuk kelab sukan kat tempat kerja tu. temanya nampak mudah jer, Tradisional. kalo ikutkan hati, pakcu melaram jer lah baju Melayu Johor teluk belanga kan. tapi macam tak syok la. nnt semua hadirin malam tu nampak guna idea yang sama, Dah lerr Pakcu ni memang nak melaram habis. Takkan ler nampak biasa jer kan. kikki. tak derr uniqqness langsung. 

pikir punya fikir, idea pown terkelur taw. jengjengjeng. Tak payah nak over ler. Pakcu oii, diorang dah taw, yang hang tu melaram  baju bangsa apa!!!

okey lah. nak straight tu the poin. tapi nak habaq sat sikit lerr dinner tempoh hari kami ahli kelab buat kat restoran rebung chef Ismail. nak taw. klik kat sini. restoranrebungchefismail Malas pakcu nak cerita pasal menu dan bla bla, pasal restoran chef ni. korang gi je lah klik erkk. ok ke idak korang komen sendiri nanti.

Sekarang Pakcu nak cerita pasal pakaian yang melwtop pakcu pada malam tu. Memang mula3 tu buntu gak, nak pakai apa lakk erkk. maklum lah nampak mudah sangat.  temanya tu. Tradisional kot, paling tak pown sarung jerr kan baju raya, dah ikut tema. tapi Pakcu tak mau.  kemudian mintak ler idea2 kawan3 hermmm. nampak gayanya langsung tak membantu. tesion uollls. 

Pakcu malas nak fikir sangat sebab tarikh dinner pown ada seminggu lagi lah time tu. Memang tak taw pown nak pakai pakaian apa. nak jadikan cerita, Malam sebelum majlis tu memang kelam kabut lah. Gi lah bundle kat area taman medan tu. hermm hampehhh kot, tak dapat baju pelik2. lepas tu gi lah jalan3 kat kedai baju. hermmm baju tshirt jer banyak. tesion pakcu makin membara.

Balik jer, terus cek lah kat pokcik google. kot ada3 baju2 yang diidamkan. hermm. kan senang lagi itu hari  cek dulo kat pokcik google. tak yah nak tension2. nasib ada butiq yang memang buat sewaan baju-baju untuk dinner. oriate. pakcu gi butik Aronnawicreationscostumerental nak taw boleh cek kat FB dia (klik) memang mengila taw. semua costume ada tak yah nak pening2. Harga sewa pun boleh lah paling minimum untuk dewasa RM 80 dan keatas. Lepas tu, tanya punya tanya. Pakcu pown pilih, chinese costume. yahooo.  memang inilah masanya ku nak tunjuk taring. kikiki

Okey lah. Malam tu kiranya pakcu tak sia3 lah pakai baju tu, sebab  pakcu dapat Pakaian terbaik. yahoooo. seronok sangat lega rasanya. kat bawah ni Pakcu share la erkk. gambar3 Pakcu kat dinner tu. hope lah korang enjoy. 

bye.









Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com