surprise party untuk si blogger bajet hot

Hai korang, kikki. amboi tajuk entri pakcu tue, class sangat kan.
.
huhhh. sedihhh nya, Pakcu dah tua, umur dah meningkat. kubur dah semakin dekat. kannn.

Okay lah korang, tahun ni Pakcu ingat lah kan tak der sape pown yang nak ingat tarikh keramat ku ini, kecuali ibuku lah, tapi rupanya tetiba jer ada surprise party untuk Pakcu. kiki, malu ler pulok kan, Maklum lah, dah kertu ni bila orang duk wish Happy Birthday, rasa segan lak. hahah, tapi bila orang tak wish pulok hermmmm muncungnya macam KLCC, tu ler tanda-tanda remaja purba.

Awak-awak semua taw tak, sebelum ni kan pakcu ada teman istimewa taw, kini dah putus di pertengahan jalan, sebelum ni, dialah yang selalu beli kek birthday untuk Pakcu, lepas tu dia wishhh, yang best nyer, cit cit cit, dia suapkan kek untuk Pakcu. hihi, gatai noh. tapi kini semuanya dah tak berlaku. Maklum lah nasib seorang anak kampung, tiada harta, kerta pown pinjam bapak punya, so, Jangan harap lerrr nak come back to happy with dot dot dot. okay lupakan kenangan itu, kini Pakcu bersyukur, masih ada member-member yang sentiasa menyokong dan membuat Pakcu tak pernah sunyi. kiki kekadang ada gak lerr pakcu sakit hati dengan korang, tapi biasa lah kan dah kata kalo tak bergaduh memang tak best. KORANG memamg supporting beb. Muahhhhhhhh ❤❤😍😘

Terima kasih yang tak terhingga untuk Surprise Parti ni taw, Pakcu terharu sangat, sedihhh di hati ni taw, rasa nak melonjak-lonjak jerr. Rezeki Allah, semoga kalian akan di perluaskan rezeki. Amin.

Baik lerr, sekrang ni Pakcu nak beritaw kat korang, yang Pakcu dah set 10 Matlamat untuk dicapai sebelum 30 Julai 2018. Yer. memang kena ada matlamat untuk perubahan hidup. Tak kan lerr nak hidup statik jer kan.

Korang pown perlu taw, set matlamat untuk kehidupan ni, sebab pakcu dapat ilmu ni pown daripada Jurulatih bisnes no satu Asia. Dr Azizan Osman. wow memang mantap beb, dia kata dalam kehidupan perlu ada matlamat kalo lah kita nak lihat hidup kita berubah. 

Ada yang nak taw ker, 10 matlamat Pakcu ni,  say "HI" sikit. kikki.

Tak yah lah, nanti dah separuh perjalanan Pakcu share arr, tapi yang pasti salah satunya adalah Pakcu nak jadi seorang blogger yang pro. yup, lifestyle blogger yang ada pengaruh. Boleh ke Boleh. Pasti Boleh. 

so, yang 9 matlamat lagi tampal kat dinding jerr, kalo korang nak taw, gi lah usha-usha kat situ, kikkiki 😎😎.

#Pakcubajethot.
.
surprise party untuk si blogger bajet hot
Inilah dia Ofismate kesayangan Pakcu, Muahhh sayang korang sehingga ke akhir hanyat


Secret Recipe Cakes & Cafe Sdn Bhd
Kek ni, ada member pakcu belikan, revelvet secret resepi taw,
 memang sodap, romatik tu ada lilin sebatang. hahahah
www.keladionline.com

surprise party untuk si blogger bajet hot
Homemade Kek ni taw, yer nampak simple jer kan, tapi memang sedap sangat, tak terlalu manis,
kiranya boleh dikategori sebagai Brownies kek lah erkkkk. nak tempah calling2 nanti.

surprise party untuk si blogger bajet hot
Yang ni cream Puff, member Pakcu buat sendiri gak, biasa lah cream puff ni awesome gak,
teruja taw nak ngap, kalo ngap sekali, nak lagi taw.

surprise party untuk si blogger bajet hot
Yang ni semua orang taw, samosa lah kan, isi ayam dan kentang, ada rasa pedas sikit, tapi kalo makan jangan kata satu, 2 pown belum tentu cukup erkkk.

surprise party untuk si blogger bajet hot
Kalo Birthday Party jer, mesti ada Bihun kan, hahah, itu normal lah,
bihun ni mudah, lepas tu tak lerr havey sssengat,

surprise party untuk si blogger bajet hot
A'ahh, ada gak nasi lemak bungkus, aik air kopi kalo ada kan best,
jadi lah nanti Nasi lemak kopi O. lalallalal

surprise party untuk si blogger bajet hot
Cak cak cak, inilah diriku ini, kikkiki, Pakcu SElamat Hari tua taw.
surprise party untuk si blogger bajet hot
Ini sebahagian ofismate Pakcu, so Thanks taw korang, terkezuttt pakcu tadi, kikki



Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com