Executive dunia kerjaya yang disukai

Allahuakbar, lama benor Pakcu tak update blog ni dengan pengisian yang lebih segar. Maklum lah, kadang kala tu rindu gak kalo lama sangat menyembuyikan diri dalam membloging ni, nampak satu kerugian gak kanss, #adsense tak naik ler income. kiki.

Pakcu dah lama sebenonya nak share tentang dunia kerjaya sebagai Executive, upsss ada ker yang nak taw. kikik, confirmm awal-awal korang dah chawwww. daripada terus membaca blog entri Pakcu ni kan. Tapi jangan dulo, blah daripada baca perkongsian Pakcu ni, sebabnya, sungguhpun kerjaya ni memang tak lah gelemer dan menjanjikan pulangan pendapatan yang lumyan cukup sekadar lepas syarat mohon loan kereta Axia tapi kalo nak ikutkan pemohon untuk jawatan dalam level ini memang fuhhhhh tinggi taw. 

Maklum lah, kerjaya dunia pejabat ni pilihan atuk-atuk kita dulo, pantang kalo jumpa mesti tanya, "erkkk ko kerja apa leman?" jadi pion tuk, kat gomen. Wooo, nanti ekau dapat ler bini yang bagus-bagus. #hebatkerjayaku. Tu dulo dik. kini walaupun korang masih berebut-berebut nak mintak position executive tak kira apa bidang pown, korang tetap miskin bandar dik.

Pakcu tu jer lah kerjaya yang paling selamat!!!!

Memang realiti, kita ni nak ada rehat yang panjang kan, kalo nak ikutkan kerja untuk executive ni biasanya, kerja Isnin hingga jumaat jer, hujung minggu, relax beb, boleh bangun lewat. kiki.

ehhh!! Boleh ker nak kata executive ni satu kerjaya yang selamat?

Bagi pakcu tak jugakkkk dik, jika syarikat tu lingkup, maka kita di position nie lerr yang akan menerima surat VSs dulo. kiki padan muka. 

So sebenonya apa yang best sangat positon  Executive ni?

Pakcu tinggalkan dulo lah soalan ni, ada masa kita sembang yer. 

#Pakcuheppi.

Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com