Cici Faramida - Wulan Merindu Elayna nyayi tak syok lah, Jom layan




Lirik lagu Wulan Merindu :


Aduhai bila Pakcu melayan lagu ni memang ohsem giler beb, dengan lirik yang menyetap jiwa kerinduaan tambahan lagi dengan keadaan Pakcu yang baru jer berputus kasih, bila dengar lagu-lagu macam ni mula la fefeling lentuk.

Dulu-dulu kan bila dengar lagu ni macam tak terasa lah kepanahannya, tapi bila dah kertu dan berputus kasih ni, memang terangkat beb bila dengar, Pakcu duk memutar-mutar lagi ni, berpuluhkali, perhhhh, kiranya Pakcu ni memang regular viewes ler kat Youtube tu , kikiiki, Wulan Merinduu.

Okay lah, Pakcu tak nak menipu lahh, sebenonya yang mengimbau kembali Lagu ni, dan membuyai-buyai  perasaan kerana Panahan demam Gegar Vanganza, si Elyana duk syokk menyayi lagu ni dalam minggu ada Bran.....tapi tak berapa uhmmmmm lah sis, kiiki, tu ler awak dapat tempat kedua terakhir, nasib ada si kak engku tu. hahah,

Oriate, rasanya lagu ni dah semakin hangat, confirm akak-akak kita duk gi karoke syok menyayi lagu ni, erkkk Pakcu layan gak si Baby shima tue, kehkehek, Baby Shima yang kena marah dengan Mas idyau lerr, time tue kanss dia nyayi lagu ni. Tapi yang paling win Pakcu nak kata, Baby Shima punya stail nyayi lagi sedapp tau sebenarnya daripada Elyana, korang tak caye dengar lah. Ok Jomm kita layan lagu Cici Faramida ni versi original erkk. Bye, Pakcu layan sambil tido, mengenangkan jiwa ku yang dah kesepian, huhuhu

Lirik lagu: Wulan Merindu
sunyi sepi malam, tanpa sinar bulan
sesepi diriku sendiri dalam penantian
Tak tahan rasanya gelora di jiwa ingin segera bertemu
Duhai kekasihku, duhai pujaanku
aku rindu kepadamu

sekian lamanya, kumemendam rasa
tak tertahan lagi, rasa gundah di dalam dada
teringat dirimu terbayang kau slalu setiap malam malam ku
datanglah sayangku hadirlah kekasihku
Wulan ini merindumu

Betapa indahnya, dunia terasa bila kau ada disisiku
Alangkah cantiknya seakan kurasa bagaikan ku di alam surga
bawalah diriku O sayang
kuingin selalu bersamamu
tak sanggup lagi diri ini
berpisah denganmu kasih

cintaku sayangku kasihku
kuserahkan hanya kepadamu
semoga Tuhan merestui
bahagia selamanya

berdua kita selamanya
bahagia selamanya

Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com