Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya

Kali ni cerita Pakcu and the geng pakat serbu Kenny Rogers Roasters pulok.

Semalam dapat wasapp daripada group kawan sekerja, pasal promosi beli satu percuma satu kat Kenny Rogers tu, duk memikir gak lah, sebab tengah bulan kot, tapi nasib ada duit balance daripada belanjawan mingguan Pakcu, Dapat lah aku merasa kesedapan ayam pangang premium gitew, sebab selalu beli kat gerai ayam golek tepi jalan jer, biasa lah kehidupan rakyat marhein macam Pakcu ni, tunggu duit berguni-guni baru sempat nak merasa makan tempat-tempat macam tu.

Oriate, Malas nak sembang kencang lah, sengaja nak share gambar kemeriahan kami semua, Maaf erkkk, kamera tak bergitew berkualiti lah awak semua, kamera tangkap maut jer, tapi yang pasti kami enjoy giler beb.

Okay Pakcu story sikit lah pasai mengapa adanya promosi buy one free one tu, sebelum awak semua tengok gambar kemeriahan kami.  Rupanya KKRMalaysia menang award kat My sosial Media Week 2017, alorrr Pakcu dah lama tak follow pasal anugerah tu, Maklum lah, sibuk kot, dulu time zaman blogger muda remaja memang follow habis, kononya nak dapat award blogger popular lah bagi kategori lifestsyle blogger tapi hermmmm harapan ku berkecai dipertengahan jalan.. dash! dash! dash!. terus lah pencen daripada kejar-mengejar award dalam dunia blog ni.

Sambung balik Pasal award yang KKRM menang tu, katanya under CSR kategori, nama  anugerah tu Sosial Media Excellence Award. WoW, gempak gitew wei.

Alamak story tak memberangsangkan pulak, Jom lah tengok gambar!!!!, hidangan yang dapat promosi tu namanya Kenny's Chicken & Pasta Meal, kalo beli bukan time promosi RM 23.50, so ni dah dapat Buy one Free one, maka jatuh lah RM 12.00 lebih kurang, period time promotion 3 hari jer, 22 sampai 24 November 2017. kena letak tarikh takut uolss baca blog entry ni 2 tahun yang sudah berlalu. kehkehkehkeh. 

❤❤❤❤



Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Possing giler kakak kita ni, kedua-dua ni emak orang erkk, ni gambar hadapan KKRMalaysia cawangan Jaya Shopping Centre PJ, kat tingkat bawah, sederet dengan Texas Chicken, service dia pun cepat, lagi satu dekat pulak kat ofis kami.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Sengaja jer Pakcu snapp gambar Menu yang ada kat KKRMalaysia ni, mana lah taw ada yang sudi nak sponser, untung badan, kehkehe, erkkk, ada ker yang sudi belanja ku.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Ini lah poster dihadapan Restoran tu, kemain lagi erk, Pakcu, tapi memang sedap lah, aduhh harap ada lagi promosi macam ni, 

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Curi-curi snap, jeng jeng jeng, rajin akak ni menyediakan hidagan untuk kami semua, terbaikk awak. tempat bersih, boleh bagi bintang banyak-banyak nie.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Wahhh, tak sah lah kalo ker KKRM ni kalo tak nampak tempat pemangang ayam,  meja kami sebenarnya, sebelah jer. Sengaja kami pilih sebab tempat kat belakang sikit, jadi tak payah makan ayam nanti pakai pisau dan garpu. ha'ah.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Ingat nak duduk kat area sini lah tadi, kononnya macam eklusif sangat lah, ala sesekali nak berlagak tokoh koprat, tapi kami beralih ke belakang meja, lagi selesa sikit, nanti tak lah terkepit-kepit makan, bajet ayu semua, kalo kat meja belakang yang ada enam tu, memang selesa, makan cubit pakai tangan pown okay, kehkhekhek.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Susunan Muffin yang menggiurkan, wow, tapi nampak kecik lah, Pakcu like Banana Muffin, perhhhhh, kalo bagi free ni memang terbaik KKRM. untuk Pakcu jerr. Ni kalo penuh perhhhhh aku memang tak berganjak, pilih-pilih jangan tak pilih taw.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Jeng Jeng Jeng, buku menu KKRMalaysia, yeahhhh next time boleh lah cuba mana-mana menu, sekarang tak boleh lagi lah, bajet tak cukup, ciputt jerr

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Cik Kak crew KKRM, wahhh, memang pening ambik order kami, tengok muka kawan Pakcu tu, dah hangin, kiki, bukan salah dia, kami ni yang kalam kabut, ada yang nak bungkus, pening, so total ada 5 set, jadi dapat free 5 hidangan lagi lah kanss. 

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Ini lah dia, dipersembahkan Kenny's Chicken & Pasta, memang terbaikkkk, try lah korang, maaf yer, gambar low qualiti, ni kalo paste kat Instagram comfirm like cuma 2 jer, sebab kesian, kikiki.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Wahh Muffin banana kegemaranku, sebab apa ada dua, ada pulok salah seorang group kami tak makan kek, wahhh rezeki tu, so jadi lah 2. kalo ada lagi kan best, sebab memang feveret gilerr, tapi  Pakcu masih tak rasa lagi perisa Villa, kalo Coklat tu dah selalu makan. arghhhhhhhh. 

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Perhhhhh, tengokk Pakcu jer yang over mempossing kan diri, hensem tak diriku, nasib gambar nampak clear. Kalo tak hanyutt ke laut, tak pown sorok muka bawah bantal.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Ha'ah, memang terbaik, tengok sape  lah Pakcu tu kan, ke salah kamera, haaa, Padam muka Pakcu, terjuling pulok.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
alorrrr, Gambar candid lah, nampak sangat gelojoh, tak sempat nak possing ala-ala Fatah Amin gitew. 

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Aik!!! candid lagi jeng jeng jeng, member Pakcu ni sebenarnya tak perasan pown gambarnya dirakam, ala-ala, cover ayu gitew.. alhaiiiii, si anak dara manis.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Ewahhhhh, mana tisunya, En Abang tak bagi ker!!!! lalalalallalla.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Arghhhhhhhh  ini lah kesan nafsu amarah, habis kepak ayam di gamol, yeahhhh berjaya, jeng jeng jeng, jangan kata Pakcu kuat makan taw, Pakcu cuma lapar sangat jer, licin sayang taw kalo tak habis.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Habis Kepak ayam pangang aku kerjakan, nampak tak, kuah dia meleleh...ini gara-agar  mintak extra kuah kat akak crew KKRM tadi. ala sos berbeque, memang mengancam, kiki, Jangan ada pulok yang nak mintak sos chili, gara-gara greveyy nya tak pedasss kehkehkhe..

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Taraaaaa!!!!  Penghabisan nyer, alorrrr, nak ayam lagi, tak puas, tak puas sangat.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Oriate sampai berbungkus kami taw, okay, ni kiriman rakan-rakan kat pejabat, tapi kami possing kejap lah, wow over sangat pakcu tu, excited beb, kehkekeh, maaf camera low qualiti, kalo high qualiti confirm jadi model KKRM. walalaweii.

Pakcu makan Kenny Rogers Roasters di Jaya Shopping Centre Petaling Jaya
Hoorayyyyy. Banyak tak kami borong Ayam,  kami tengah nyayi lagu ayam-ayam-ayam me, kiki, marah dato vida.

👯👯👯👯👯👯👯👯


Habis dah, sampai sini saja cerita Pakcu and the Geng ke Kenny Rogers Roaster, kot ada yang nak follow Pakcu kat  Instagram, gi lahh ke @thereal_pakcu, kalo nak add friend kat FB gi ker @Nazir Aziz. dan kalo nak follow twitter pergi lah ke https://twitter.com/keladi018. Okay awak semua Bye2. Terima Kasih taw, sudi tengok Gambar gila-gila kami.



Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com