Safie Ilias menunjukkan Bontot kepada Follower di Instagram

Wow. Pagi tadi Pakcu rajin bebeno nak scroll Instagram,  Pakcu ni memang fanatikss diks kalo bab mencari mereka2 yang suka posing-posing lepas tu post kat IG #followaku #akulebihkacak #akulebihjelita.


Lantak lah kan, sebab IG kita, so lantak lah, ikut suka hati kita lah nak pos apa pown, nak letak gambar bogel ker, gambo tengah tut ker, gambo ala3 artis kpop buat plastik surgery tak jadi ker. Itu aku pun IG. Follower aku pun dah 1.1111k ko hado,  lepas tu bila aku pos, liker dapat 2.222k. Belum aku sent video 5 saat tu,  hemmmm confirm tak nak cerita.


Upsss Pakcu nak cerita nie,  dalam tengah scroll IG korang yang pakcu follow tu,tetiba tersentak lagi menyentak, nasib boleh tahan puasa, kiki, erkk tapi tengok berkali3 pown tak dose kan,  kiki sebab dia tu girl fake. Ulang sekali lagi adiks-adiks ku. #girlfake hakakss. Ko pose ke tak ko pose ke tak!!!


Pagi tadi dia buat hal pulok,  sebelum ni ramai jer yang kutuk kaw kaw maklum lah dulu time dia bertaubat, bukan main lagi, siap perli ustaz2 muda2 yang tak percaya akan penghijrahan dia tue. Siap boleh pulok sekolahkan budak2 wechat yang kutuk2 dia sebab berubah. Hmmm ku sangaka hujan ke petang tapi rupanya 1 jam jer. Masukk tahun 2018, perhhh makin berani dah siap tunjuk silicon payudara palsu lagi. Mantap ko nyahhh.


Tapi pakcu yang baik hati ni. Mampu berdoa jer, untuk sedara kita tu,  walaupun nak tergelak baca komen follower dia yang ala2 ustaz tak habis sekolah tue. Kikiki. Katanya nak nasihatkannya,  sudahhnya ko pulok makan hati. Ahaksss.

Lantak lah kan Pakcu!! Kita kutuk dia, kita like dia punya pos, sudahnya dia makin kaya rayo, yang kita bagi lah nasihat ke, kutukkan ker,  ada si bedul tu kisah,  awak cakap lah apa pown, sorry to say, i have more money, ko sape?..

Tapi Pakcu pelik gak, dalam menyampah si girl fake tu,  selalu gak pakcu menyinggah IG dia,  kikik,  ha`ah Pakcu sebenarnya berbangga dengan kelebihan dia,  pandai berniaga, muda-muda dah ada aset, duit dan hand bag.. Wow handbag #isusensitif #isulepas #isurampasan #isuhangat. kansss.
Pelik lagi pelik ni,  nanti malam tak boleh tidoq diks.  Kat Malaysia ni tak de akta ke yang boleh mendenda mereka2 yang ala2 puteri palsu ni, #pakaimenyerupaiwanita #bapok #golongannyah kalo dibiarkan lagi menjadi-jadi,  confirmm lepas ni,  lebih ramai golongan adiks2 ni berani nak dressing macam @abangsafiudin aka @safieiilyas ermmmm. Jangan nanti tetiba ada minta tandas awam kena tambah satu lagi, #thailandbapok harap kerajaan Pakatan Harapan Malaysia #misi100hari kita ni,  buat sesuatu,  sekurang-kurangnya boleh lah menyekat adik-adik yang baru nak jadi tu,  tergendala hasratnya..


Okay lah coretan pakcu nak berakhir,  tapi tak nak bagi nasihat kat tuan @safieiilyas sebab pakcu ni pown tak perfect, tapi sekuragnya kita dah highlight,  nanti kat sana tak lah kita di tanya apa tanggungjawab kita sebagai saudara langsung tidak menegur nya.  Pakcu tak kutuk taw,  tapi sebab dah melampau yang amat. Boleh pulok ko tunjuk bontot fake ko tu kat public,  kikiki. Nasib ko lelaki dik, kalo tak batal puasa ahkasss ni. Kiki. #carutnyah.

Pakcu sempat screen short,  maklum lah orang berniaga kan,  cari lah publisiti apa pown tak kesah lah, asal boleh berbogel pown,  yang pasti duit berkepok-kepok, korang yang sokong dan beli produk dia tu,  masukk lah sekali ke dalam kancah2 negatif.







Teringat dulu,  waktu viral,  kita semua seagama boikot produk Israil #musuhislam #gaza #palestin #alaqsa gara-gara penyumpang terbesar dalam propaganda penyerangan negara islam. Tapi kini kita taknak boikot pulok demo-demo geng bapok berniaga ni,  semakin laku produk, duit pown  makin tebal,  makin berani pulak dia.  Huuuu.  Dunia tengah menanti dajal.kanss #tandatandakiamat
Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2018|www.keladionline.com