Menard Malaysia : Training, Cara mencuci muka dengan betul

Menard Malaysia


Syukur Alhamdulilah hari ini first day untuk pakcu!!! ❤️. Ehh korang  ni, jgn jeling lah sayang. Pakcu nak cerita, first day untuk pakcu mengikuti krusus kecantikkan dibawah kelolaan syarikat Menard Malaysia Menard Malaysia.


Memang sejujurnya Pakcu ni kalo bab skin care agak kurang ilmunya, bila perlu jer, pakcu pakai, tapi kalo rasa badan ALMALAS BIN ALALASAN  mmg tak sentuhh lah wash form n cleansing tu. Lepas tu yang pakcu paling paling tak boleh nak terima kenyataan, timbul dark spot, yang amat memeritkan, terpaksa kena beli serum yang harge RM 1xx.xx tapi hasilnya #kukeciwa.

Okay releks sayang2 Pakcu, first day taw, hanya pengenalan by Ms Yana. Tapi kalo nak ikutkan ilmu pengenalan ni paling mantapp, sebab, kita tahu ttg bab kulit muka, masalah kulit, dan cara sepatutnya kita menjaga kulit, nampak klise kan tapi ilmu ni untung sebab kita boleh direct Tanya pakar ttg masalah kulit yang kita hadapi., beza dengan kita yang selalu hanya follow kat Youtube jer, lepas tu tak menjadi, salahkan......#ibumengandung πŸ€£πŸ˜‚




Baiklah, ni lah pakcu kalo bagi bab bercerita, mmg terbaik, tapi kalo bab nak explain balik nanti confirm daripada 10 point yg di bentang 1 point, yang betul. Hahaha,  sebab tu, pakcu kena record setiap apa yg di cakap oleh ms Yana. Memang jelas penerang yang diberi, tapi pakcu Dah kata, hari ni pengenalan saja, pengenalan untuk produk #Menard juga, yang best kita boleh tahu rangkaian-rangkaian produk mereka, tapi nak ikutkan produk yang di tunjuk kan hanya sedikit #inmalaysia Company Menard ni Dah lama, company #jepun korang kira je lahh, Tahun 1959. Wow, nampak kan, bukan produk timbang kilo, Hello, bukan biasa-biasa taw. Jadi di Jepun rangkaian produk mereka ni banyak sangat, kalo nak cerita satu2 mungkin, tak habis satu Buku.🀣


Kalo koranng nak details ttg company Menard nnt pakcu share linknya. Untuk hari ni, hanya beberapa jenis produk yang kita pegang dan cuba diatas tangan, ala macam korang pergi guardian tu, kan letak siki jer kat tangan lepas tu gosok2, hahahaha, tapi Kami akan cuba, pada Hari kedua nnt, jadi jangan lupa terus stay tunned bersama Pakcu ya. I love you. Ehhh korang taw pakcu bertambah2 excited untuk tunggu besok punya sesi, wow, Pakcu nak kulit glow glowing, nanti kalo menjadi, makesure uolls yang sayang2 Pakcu tu kena terroi skin care daripada Menard ya.




Macam biasa lah kalo krusus ni mesti ada makan kan. Haha, nak update jugak menu lunch kami Domino's Pizza Malaysia tq, Tea Break Haseyo World produk :- kuih pau, dumpling chicken, karipap frozen, honey lime juice. Syukurr Alhamdulilah.


Baik sayang sayang Pakcu terima kasih kerana sudi baca status ini. Hahaha update report untuk hari ni is done, pakcu boleh tidur, alamak apa beza wash form dengan cleasing??? 🀣


#beautytips #beauty #beautycare #beautyproducts #beautyskin #beautytherapy #beautytherapist #beautytreatment #beautytools #beautyroutine

No comments:

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2018|www.keladionline.com