7 Pesan Untuk korg yang Nak Berjaya Dalam Bisnes

7 Pesan Utk Korg yg Nak Berjaya dlm Bisnes (Part 1)
=================================
.
.
1. Kena buat non-stop sebab ramai orang ada idea bagus2. Tapi tak buat.. semua yg dah capai matlamat, impian diorang sebab buat first step, terus buat idea2 diorang yg sesuai dgn tahap diorg masa tu. Bila buat cepat dapat hasil.
.
2. Kena ingat, tumpukan pada bisnes yg korg dah start. Kalau ada idea banyak sangat, focus yg mana korg boleh buat.

Bila fokus korg dah betul, korg akan nampak semua benda boleh jadi cantik. korg akan tahu waktu mana nak gunakan idea yg korg ada tu.
.
3. Belajar dari sesiapapun.. semua orang ilmu dia lain2, tak kan sama dgn yg korg ada. Memang tak kan habis. So berterusan belajar sampai bila2. Kalau korg stop belajar, bersedia utk 'meninggalkan' korg punya bisnes.
.
.
Kalau korg nak cepat dpt income 36k sebulan. Korg boleh #upgrade.kilat kat link di bio @abanghijau.group


Berminat untuk dapatkan Brownis yang  paling sedap, JOM wasapp Pakcu


0182838810 - Pakcu


.
.
#abanghijau #abanghijauofficial #bronisberhantu #berhantuwey #bronis #brownies #pocketbrownies #browniescupcake #browniescup #bakery #food #dropship #agent #ejen #stockist #stokis #sideincome #buatduit #bisnes #mamasabwarrior #wondercheese #absolutchocolat #sukadessert

No comments:

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2018|www.keladionline.com