Bantuan Prihatin Rakyat untuk Orang Bujang RM2000

 MACAM MANA NAK JOIN UNTUK DAPATKAN RM2000 NI???

.


Haa senang je, korang cuma perlu dapatkan set combo Whitekish sekarang dan korang dah pun join untuk dapatkan RM2000 ni. Senang kan?? 😃😃

.

Ramai yang dah cuba nasib untuk menang RM2000 ni wehh. Tak percaya?? korang tengoklah sendiri betapa banyaknya parcel harini. Korang taknak join ke? mungkin korang yang bertuah untuk menang RM2000 ni 😏😏

.

Pemenang akan diumumkan hari jumaat ni tau 19/2/2021 pada jam 3 petang dalam FB live Siti dan Uzma di page Jamumall.com

.

Tunggu apa lagi tu?? Jom dapatkan Whitekish sekarang!!!!!!


http://www.wasap.my/60182838810/whitekishLELONGBlog









Read More...

Resepi Cake Brownies Gaboo

Resepi cakeky brownies geboo

bahan2
150g majerin
400g dark coin beryls
cairkan bersama2

3 biji telur
120g gula perang
1 sk esen vanila
sekali kan kacau2 rilek2 je

tambah dalam adunan telur td
bahan yg kite cair kan td panas2
tambah tepung self rising 150g
kacau rata je.siap😂senang yak ampun

panas kan oven dulu 170 masa 5 mnt
loyang 9x9 lapik baking paper
tuang adunan
turun kn suhu oven 140-150 sahaja atas bawah
set masa 45-50 mnt bergantung oven masing2
siap dah regang kan pintu oven dan bila sejuk baru keluarkan dr loyang dan potong.Brownies jenis cakeky ni gebu sket dan tinggi sket tekstur die mcm kek moist cuma agak kaya rasa coklat🥰🥰

Kredit: Azlina ina
Read More...

7 Pesan Untuk korg yang Nak Berjaya Dalam Bisnes

7 Pesan Utk Korg yg Nak Berjaya dlm Bisnes (Part 1)
=================================
.
.
1. Kena buat non-stop sebab ramai orang ada idea bagus2. Tapi tak buat.. semua yg dah capai matlamat, impian diorang sebab buat first step, terus buat idea2 diorang yg sesuai dgn tahap diorg masa tu. Bila buat cepat dapat hasil.
.
2. Kena ingat, tumpukan pada bisnes yg korg dah start. Kalau ada idea banyak sangat, focus yg mana korg boleh buat.

Bila fokus korg dah betul, korg akan nampak semua benda boleh jadi cantik. korg akan tahu waktu mana nak gunakan idea yg korg ada tu.
.
3. Belajar dari sesiapapun.. semua orang ilmu dia lain2, tak kan sama dgn yg korg ada. Memang tak kan habis. So berterusan belajar sampai bila2. Kalau korg stop belajar, bersedia utk 'meninggalkan' korg punya bisnes.
.
.
Kalau korg nak cepat dpt income 36k sebulan. Korg boleh #upgrade.kilat kat link di bio @abanghijau.group


Berminat untuk dapatkan Brownis yang  paling sedap, JOM wasapp Pakcu


0182838810 - Pakcu


.
.
#abanghijau #abanghijauofficial #bronisberhantu #berhantuwey #bronis #brownies #pocketbrownies #browniescupcake #browniescup #bakery #food #dropship #agent #ejen #stockist #stokis #sideincome #buatduit #bisnes #mamasabwarrior #wondercheese #absolutchocolat #sukadessert

Read More...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2018|www.keladionline.com