Banyaknya blog

Wow...banyaknya belog ko tu !!

Perlu ker?

Motif!!

1 blog pun tiada pembaca, inikan pula banyak blog, yang bestnya tu, confirm blog hanya " hangat-hangat tahi ayam", permulaan je excited untuk menulis, lepas tu.. sendiri makan pengat..sendiri mau ingatlah.

Keladionline: Perlukah kita menghasilkan blog terlalu banyak?
www.keladionline.com

Perlu ke blog banyak?

  • Jika korang rasa perlu
  • Jika banyak idea ataupun niche
  • Jika korang mempunyai banyak masa
Logik ke alasan di atas wahai encik keladi..

Aku cuma tulis je, logik ke tidak itu semua bergantung kepada cara masing-masing, mugkin ada kegunaannya jika blog kita banyak, tapi pastikan blog kita itu bukan sekadar dipinggiran saja, mesti ada pengisian yang berkualiti selaras dengan tujuan kita berblog, dan mugkin juga ada keburukannya, jika blog kita terlalu banyak...( lu fikirlah sendiri)

Backlink

Malas encik keladi nak bercerita pasal pentingnya backlink untuk seo blog kita nanti, jika terlalu banyak backlink yang dilakukan keatas blog kita , mugkin mudah robot -robot google atau enjin carian yang lain, mengindex kita punya artikel didalam blog kita itu, maka macam tak rugi rasanya jika banyak blog.

Ikut kreativiti sendirilah, mugkin ada yang pandai menggunakan peluang dan mugkin ada yang perlu belajar lebih sikit untuk berjaya dalam dunia blog ini.

Pandangan dan pendapat seorang insan bergelar blogger picisan, encik keladi juga mempunyai banyak blog



Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com