Contest review lynk.my 2015

Keladionline : Malaysia URL Shortener
Bagus sangat ke

Contest review Lynk.my 2015 

Berani betul ko encik keladi, ayat ko tu sentap!!! dibuatnya, 

Gila ko tak bagus!!! contest ni lah yang paling MELETUP untuk tahun 2015 ni,

Sentiasa bersama Lynk.my di url blog anda!!

Ehh!! kejap, Tok keladi, apa sebenarnya lynk.my tu erkk, apa kaitannya dengan URL ( Uniform Resource Locotar)?

Lynk.my adalah salah satu website yang digunakan untuk memendekkan link url kita, jika korang sebelum ini tahu tentang Google URL Shortner, Bitly, Adfly, TinyUrl, dan sebagainya tapi dengan Lynk.my ia adalah "URL shortener N0. 1 di Malaysia"

Mudah je nak faham tentang lynk.my ni, lihat contoh dibawah


Akan bertukar dengan menggunakan Lynk.my menjadi

  • http://lynk.my/oSdMi

"Jom gunakan sistem ini untuk memendekkan link blog/entri kita, memang berbaloi!!!"

KLIK DISINI untuk langkah pertama anda bersama Lynk.my,

Tapi,

Apa sebenarnya fungsi sistem Lynk.my ini dicipta, takkan nak pendekkan URL saja kot!!!

Upsss...hangat sangat ke Lynk.my ni!!!

  • Jika URL tu sudah dipendekkan, mudahlah korang untuk mengingatnya dan mudah kot untuk di "paste" ke laman sosial yang lain. 
  • Korang boleh sembunyikan tajuk link dalam kempen promosi terutama pada link yang berkonsepkan affiliate ataupun promosi yang korang tak nak tau, link tu sebenarnya adalah untuk pengiklanan.
  • Dan, yang paling best sangat Lynk.my ni, korang boleh mempelawa pengguna internet yang lain untuk sama-sama menggunakannya, jika ada rezeki, untung korang nanti.

Ada lagi ke kelebihan di Lynk.my ni, 

STOP!!!,

Tok keladi tak habis lagi nak cerita pasal Lynk.my ni,

  • Lynk.my ni PERCUMA untuk pendaftaran, tak ada kos yang tersembunyi tau.
  • Walaupun free, korang tetap boleh menjana pendapatan melaluinya tetapi korang perlu "Sign Up" sebagai Publisher dulu dan mestilah perlu rajin mempelawa pengguna-pengguna internet untuk bersama-sama mengunakan sistem Lynk.my.
  • Lynk.my ni pula selamat digunakan sebabnya, ia menggunakan "Smart Filtering". Dimana lynk pet, Mr BotBot bertugas sebagai mengawal selia agar tiada trafik yang tidak diketahui seperti "web spider" menyamar sebagai pengguna.
  • Jika ada rezeki korang nanti, pembayaran akan dibuat terus ke akuan bank kita tanpa melalui paypal, cek dan sewaktu dengannya. Jadi perlu lah sentiasa kemaskini akaun lynk.my korang tu tau...

Encik keladi, ko masih was-was ke dengan sistem ini?

Masih tak faham jugaklah, bagaimana jika encik keladi nak promosikan produk ataupun service di Lynk.my, boleh ke?

Lynk.my memang boleh, "Sign up" je sebagai Advertiser dan bayar yuran  hanya serendah RM10, jangan bimbang Mr botbot akan mempastikan bukan robot yang mengklik iklan anda itu, tapi benar-benar pengguna internet. Potensi pemasaran tersebut mugkin akan  tinggi jumlah penerimaannya jika dibandingkan dengan khidmat sistem yang lain dan mugkin lebih mahal. 

"Wahh!!!!sungguh hebat"....

Ada lagi ke yang menakjubkan tentang Lynk.my ni Tok keladi oii..

  • Maaf!!! tertinggal pula point yang membuatkan korang terus teruja, di Lynk.my ada sistem Trafik Monitar untuk melihat secara terperinci tentang statistik, peratusan visitor states, graf dan juga jumlah klik pada link anda. Jadi kiranya korang mudahlah untuk melihat perkembangan link korang tu nanti.

CONTEST BERSAMA Lynk.my 2015

  1. Dengar cerita hadiah yang ditawarkan sangat lumayan, jumlah keseluruhan RM4000 tu..
  2. Telah berlangsung semenjak 27 Oktober sehingga 27 Disember 2015 nanti, nasib baik Tuan hassrulhassan, publish kat blog dia, kalo tak melepas nak join contest ini.
  3. Boleh menggunakan pelbagai platform blog tetapi mesti rakyat Malaysia, dan hanya satu blog saja untuk penyertaan ini, dan jika ada banyak blog tu, tolonglah pilih 1 blog sahaja yang dikira bombastik untuk contest ini.
  4. 3 kategori yang boleh disertai iaitu Top SEO, Top Creative dan Top LynkUNDI.
  5. Untuk sertai contest ini korang perlu daftar dahulu di Lynk.my (mesti ada username dan email korang yang  aktif)
  6. Mudah sangat jika korang nak join "contest review Lynk.my 2015", hanya buat satu artikel berkaitan Lynk.my dan contest ini, kemudian terus ikut syarat yang telah ditetapkan oleh penganjur.
  7. Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris saja tau, jika agaknya korang asyik guna pakcik google translate..baik pakai je Bahasa Melayu, sebab pihak penganjur tidak menetapkan gaya penulisan pun,  jadi mungkin bolehlah korang gunakan loghat negori masing-masing, tak ke kreatif namanya tu.
  8. Lebih teruja lagi korang perlu memerahkan idea yang terbaik dalam mempersembahkan artikel yang unik dan asli berkaitan Lynk.my ini.
  9. Tak nak budaya "Copy and Paste" tau, nanti jika di kesan, penyertaan korang tu diblok.
  10. Selepas siap artikel yang unik lagi menarik tu, hantarkan email ke contest@lynk.my dengan subjek/tajuk "Join contest review lynk.my"
  11. Jika memenuhi syarat penyertaan, nanti pihak penganjur akan menghantar CONTEST ID dan akan digunakan untuk Top LynkUNDI, jadi korang bolehlah minta rakan -rakan untuk menggundi korang.
Contest review Lynk.my 2015
Kategori dan hadiah yang telah ditawarkan dalam "Contest Review Lynk.my 2015"


KLIK DISINI untuk melangkah sebagai juara di Lynk.my

Keladi blogger bersama Lynk.my

Bercerita semula mengenai sistem untuk memendekkan URL dengan Lynk.my, sejujurnya adalah sesuatu ilmu yang baru untuk saya, dengan menggunakan Lynk.my, ia sangat mudah hanya "Sign Up" dan aktifkan link yang diterima di email, langkah pertama sebagai pakar menjadi kenyataan, YUP....anda adalah pakar jika anda terus bersama Lynk.my

Sistem lynk.my mempunyai banyak kelebihan terutama bagi mereka yang ingin menambah pendapatan sampingan dan sistem ini juga berguna untuk usahawan online dalam mempromosi jualan ataupun service.

Keladi blogger dan Contest review Lynk.my 2015



KLIK DISINI : untuk mengundi encik keladi dalam "Contest Review Lynk.my 2015"
  • Takut pulak nak join contest bersama Lynk.my tu.
  • Berdebar pulak nak join contest bersama Lynk.my ni.
  • Rasa cuak pulak nak join contest bersama Lynk.my itu.
  • Seram sejuk pulak rasa nak join contest bersama Lymk.my tu.
"Tok keladi dan korang semua jangan lupa tekan butang diatas, UNDI anda sangat bermakna untuk Encik Keladi...terima kasih daun keladi ya!!"

Ramai bloggers yang otai lagi mantap join "contest review Lynk.my 2015" ini, ada ke harapan untuk menang, tapi yang pasti menang ke kalah ke, Lynk.my terus bersama dunia keladiku.


Ikhlas daripada keladi bloggers








Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com