Send My Love Lyrics


Hai friends, terima kasih singgah ke blog KDO ni, bukannya apa, blogku ni hanya sekadar coretan peribadi yang kiranya nak meluahkan rasa secara suka-suka, kalo ada kisah yang duka,KDO  share gak lah, mana lah tau korang yang sedang baca nanti senasib dengan KDO gak....apa-apa pun, terima kasih bebanyak kerana nak melawat ke blogku ini...

oh ya, akan datang dalam blog ni KDO nak share sikit tentang tip-tip menulis surat jualan @ Copywriting...korang yang minat nak jadi penulis copy iklan yang hebat, jangan lupa ya, kita sama-sama berjalan menunju kejayaan menjadi pakar macam Najib asadok tu.... 

Okey, post kali ini, KDO  sengaja nak salin dan tampal lirik lagu baru si adele tu..mugkin ada di kalangan uolss ni peminat Pn Adele... kalo ya, memang kita geng!!!, tapi yang tak suka tu....lantak koranglah yang pasti gua peminat tegar si Adele ni..#propa = tak tegar sangat lah.

Nak di pendekkan cerita, time layan youtube, tetiba je, dekat home youtube tu, keluar video music si adele ni, mula-mula KDO  ingat lagu apa ni, erhmmmm, tak tau lak dia launch album baru, al-maklumlah, sibuk sangat sejak kebelakangan ni, tapi, dah terjumpa lagu adele yang baru ni....fuyoohhhh..memang KDO  dengar banyak kali tau....melody nya..memang citarasaku,..kalo lirik pulak....ehhhmmmmm, hihihihihihi, adakah ia berkaitan dengan pengalaman hidupku??

Biarlah Rahsia !!!!

Jom kita layan........

Send My Love Lyrics
Foto di edit semula oleh KDO...www.keladionline.com


Send My Love Lyrics

This was all you
None of it me
You put your hands all over my body and told me
You told me you were ready
For the big one
For the big jump
I be your last love everlating you and me
That was what you told me

I'm giving you up
I've forgiven it all
Send my love to your new lover
Treat her better
We gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more
Send my love to your new lover
Treat her better
We gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more

I was too strong you were trembling
You couldn't handle the hot heat rising
Rising...
Baby I'm so rising
I was running, you were walking
You couldn't keep up, you were falling down
Down...
Mmm there's only one way down

I'm giving you up
I've forgiven it all
You set me free, ohhhh

Send my love to your new lover
Treat her better
We gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more
Send my love to your new lover
Treat her better
We gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more

If you're ready, if you're ready
If you're ready, I am ready
If you're ready, if you're ready
We both know we ain't kids no more
No, we ain't kids no more

I'm giving you up
I've forgiven it all
You set me free, ohhhh

Send my love to your new lover
Treat her better
We gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more
Send my love to your new lover
Treat her better
We gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more

If you're ready, if you're ready
(Send my love to your new lover)
If you're ready, are you ready?
Treat her better...
We've gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more

If you're ready, if you're ready
(Send my love to your new lover)
If you're ready, are you ready?
Treat her better...
We've gotta let go of all of our ghosts
We both know we ain't kids no more


( copy and paste lyrics from google)
Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com