Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya

Sushi King.. Wow, selalu Pakcu beli kat Jusco or supermarket yang jual ready made jer, Jarang Masuk Sushi King, maklum lah takut mahal. erkkkkk. Normal lah beb, time-time ekonomi azab ni kena berjimatt, takat nak rasa sushi tu, gi jer lah beli sushi set di  Jusco, satu set cuma RM 15.00 jer,  wow berbaloi gila.

Tapi kali ni tak boleh lepaskan peluang untuk merebut Bonanza Sushi King, lebih kurang 30 jenis sushi cuma RM 3.18 jer sepinggan, Bonanza ni untuk pemegang kad ahli  Sushi King jer tau, limit satu kad 6 orang jer, Hoorayyy. 

Bukan kerja gila bagi Pakcu, ni adalah peluang untuk melepaskan nafsu mutah kedarah nak makan Sushi yeahhh, terbaikk. Japp etri kali ni Malas lah nak sstory panjang lebar sebab bab makan-makanan ni, better hidangkan kat korang gambar-gambar jer, Jadi dipersembahkan gambar kitorang berada di Sushi King. sungguhpun total kesemunya RM 90 lebihh, kami tak ralat pown, sebab niat memang nak rasa Sushi King, selalu dengar orang cerita jer, dan kalo jalan-jalan kat Pasaraya cuma  tengok daripada luar jer, So, Kami beli pengalaman yang berharga untuk hari ini, Yeahhhh, lepas ni entah bila lagi lah nak ke Sushi King, kalo ada yang sudi nak sponser, Pakcu sedia menanti yor. kikiki



Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
kena beratur, tapi tak lama sebab nak tunggu turn, maklum lah benda separuh harga kan, kiranya setiap customer yang tengah makan cuma ada masa 45 minit jer, ala bagi Pakcu memang cukup sangat lah.



Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Ini lah Posternya, Bonanza ni sehingga 23 November taw

Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Jenis-jenis sushi yang dalam list bonanza tue, lebih kurang ada 30 jenis, air pulak dalam RM 2.00
Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Taraaa.. Tengok gambar Pakcu tu, memang semangat gila taw nak makan sushi, okay, kita selfie jap, thanks kawan Pakcu tu, sempat nak merakam detik paling melucukan, maklumlah pertama kali jejaki ke Sushi King, lepas ni entah bila lagi. tunggu Bosnus lahh, 


Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Meriah sungguh brother sushi ni, erkkk, dia tukang buat sushi je lah, so bukan mengajar buat sushi taw, tengok khusuk sangat pengunjung tu.

Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Suasana makin meriah, maklumlah time lunch pulak kanss, cepat sikit makan awak-awak semua, kat luar tu dah beratur panjang.


Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Sushi kereta api,  rambang mata lah nak ambik yang mana, kena beringat taw, RM 3.18 x 10 pinggan dah berapa tu. Haah.. memang tak boleh nak kata, sushi lalu depan mata, ngap dan ngap terus, wow.




Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Ni geng Muntah ke darah, haah, memang terbaikk lah, next time kita makan lagi taw. RM 90 jerrr


Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Perimum Salmon


Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Kanitama Maki



Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Unagi Slice


Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Surimi Scallop

Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Chuka Kurage


Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Salmon Nishaku

Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Ebi Fry




Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Taraaa, Pakcu dah melantak dekat lima pinggan, jangan sampai tak habis taw, nanti kena bayo, kehkhekeh, oriate air Green Tea sejuk, perhhhh memang mantapp giler.


Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Horayyy, berjaya, ni dah saat akhir, santai-santai jer




Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Sushi yang sedang dalam perjalanan, nak melecurkan lah tue, memang terbaikk



Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Aikk, ni bukan Sushi lah, sengaja ambil kekemasan susunan restoran tu

Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Suasana di Sushi King, wahhh hebat mereka memang Awesome layanan taw.



Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Alahai comelnyer encik adik ni, rajin nya, boleh jadi calon bini ni, kikiki


Pengalaman Makan Sushi di Sushi King, Giant Kelana Jaya
Penamatnya ini lah dia Bonanza Sushi King, ada Bran....Jom challenge Pakcu, korang belanja taw.

★★★★

Tamat, kalo ada rezeki nanti Pakcu share lagi, bye awak semua, thanks sudi tengok..



Post a Comment
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg
COPYRIGHT 2017|www.keladionline.com